Cred că au capacitatea şi oportunitatea de a inspira alţi jucători români

admin

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan la Tottenham, respectiv Atletico Madrid, reprezintă un motiv de bucurie şi o oportunitate de a inspira alţi jucători români, potrivit news.ro.

”Le-am transmis celor doi jucători că suntem foarte mândri de ei. Cred că au capacitatea şi oportunitatea de a inspira alţi jucători români. Este poisibil, fie că eşti la Tottenham şi lupţi în Premier League, fie că eşti la Atletico şi lupţi cu Real Madrid şi FC Barcelona. Sper să aibă cât mai multe minute, mai ales în perspectiva Euro-2024. Trebuie să ne bucurăm, mai ales la Radu Drăguşin şi de suma de transfer, care nu ar trebui să ne mai fie străină în următorii ani”, a declarat preşedintele FRF într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă FRF va primi bani din transferul lui Drăguşin, Burleanu a răspuns: „Nici nu vă pot infirma, nici nu vă pot confirma. Există un sistem automat de plăţi din partea FIFA în cazul taxelor de solidaritate. Am asistat la o digitalizare a fenomenului, astfel încât să nu se mai piardă plăţi pe drum. E o chestiune care ţine de un departament al FRF. O să îi rugăm pe colegii noştri după conferinţă. Când un club dispare, într-adevăr banii vin către Federaţie naţională. Ăsta e regulamentul, dar nu am toate detaliile legate de cazul concret”.Sursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment