Cristi Balaj a dat verdictul după penalty-ul controversat din Univ. Craiova – FCSB: ”E simplă situația”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 19:30

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 19:29


Cele două echipe s-au întâlnit în etapa #23 din sezonul regulat al Superligii României, pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova. La capătul celor 90 de minute, FCSB s-a impus categoric cu 3-0.


Cristi Balaj a dat verdictul după penalty-ul controversat din Univ. Craiova – FCSB: ”E simplă situația”


În minutul 45+3, Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var după ce Gjoko Zaljkov, fotbalistul oltenilor, a comis henț în propriul careu, în urma recentrării lui Darius Olaru.


Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj și fost arbitru în Liga 1, a vorbit despre lovitura de pedeapsă primită de FCSB și a subliniat că Marcel Bîrsan a luat decizia corectă.


”La meciul Craiova – FCSB mi se pare simplă situația. Apar unele situații când apare devierea, dar nu trebuie să fie confundată cu această situație, când mingea vine din spate și merge spre mână. În acest caz, trebuie să fie sancționată greșeala”, a spus Cristi Balaj, potrivit DigiSport.


Pentru FCSB a fost a patra victorie consecutivă în Superliga României și al doilea câștig la rând în care Ștefan Târnovanu, goalkeeper-ul roș-albaștrilor, nu a încasat niciun gol.


Universitatea Craiova – FCSB 0-3


Darius Olaru a deschis scorul în minutul 45+8, după ce a executat fără emoții o lovitură de la 11 metri. În repriza secundă, Florinel Coman a dus scorul la 2-0, în minutul 50, iar David Miculescu a închis tabela de marcaj în minutul 83.


FCSB se situează așadar în Superliga României pe prima poziție cu 50 de puncte acum, clasându-se la 11 lungimi în fața celor de la CFR Cluj.


De cealaltă parte, Universitatea Craiova s-a menținut la 34 de puncte și a coborât pe poziția a cincea, aflându-se la 16 lungimi în spatele liderului.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment