”Ea îi este manager și antrenor” + Cum a reacționat tenismenul

admin

Victor Cornea a reacționat după ce fostul său antrenor l-a ironizat spunând că Andreea Bălan îi este „antrenor și manager”. Iată ce mesaj a transmis tenismenul.

Victor Cornea trăiește de câteva luni bune o poveste de dragoste cu Andreea Bălan. Cei doi își petrec majoritatea timpului, iar atunci când nu are filmări pentru emisiuni sau concerte, artista îl însoțește pe iubitul ei la diverse campionate de tenis. Așa cum s-a întâmplat și recent.

Victor Cornea a participat la proba de dublu desfășurată la Australian Open 2024, alături de Nsriram Balaji. Chiar dacă tenismenul ar fi trebuit să meargă la Melbourne împreună cu antrenorul său, acesta și-a făcut apariția alături de Andreea Bălan. Vedeta nu ratează cele mai importante meciuri ale iubitului său. Așa a ieșit la iveală faptul că Marius Vecerdea a încheiat colaborarea cu Victor Cornea, după ce a făcut un comentariu ironic la adresa artistei și a tenismenului.

„Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat Marius Vecerdea, pentru mediafax.ro.

Cum a reacționat Victor Cornea după ce Andreea Bălan a fost ironizată de fostul antrenor

La doar câteva zile după ce fostul său antrenor a spus că Andreea Bălan îi este „antrenor și manager” lui Victor Cornea, sportivul român a reacționat. Tenismenul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram, pentru a le oferi fanilor mai multe detalii despre experiența sa la Autralian Open. Unul dintre internauți, însă, a avut o altă curiozitate: „Nu mai ai antrenor? Am înțeles că ar fi Andreea acum? Așa a zis fostul tău antrenor”, a fost întrebarea pe care iubitul Andreei Bălan a primit-o pe rețelele sociale.

Iar Victor Cornea n-a ezitat să dea un răspuns pe măsură: „Antrenorul meu este @andreicociasu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani de zile am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine”, a spus Victor Cornea după acuzațiile pe care i le-a adus fostul său antrenor.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment