Fashion! Cum s-a fotografiat Siyabonga Ngezana la două zile după ce a făcut show în Universitatea Craiova – FCSB

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 22:35

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 22:31


FCSB a făcut deplasarea pe ”Ion Oblemenco” și a aplicat o lecție de fotbal în fața propriilor suporteri ai celor de la Universitatea Craiova. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-0.


Fashion! Cum s-a fotografiat Siyabonga Ngezana la două zile după ce a făcut show în Universitatea Craiova – FCSB


După meci, Siyabonga Ngezana, punctat cu nota 8 de platforma FlashScore, a fost lăudat în presa din Africa de Sud. Jurnaliștii au scris că stoperul FCSB-ului a fost ”din nou cel mai bun de pe teren!”.


Sud-africanul a făcut parteneriat cu Joyskim Dawa la meciul cu Universitatea Craiova. Cei doi au reușit să blocheze cu succes atacurile echipei pregătite de Ivaylo Petev.


La două zile după meci, Siyabonga Ngezana a postat câteva fotografii pe rețelele social media înconjurat de zăpadă.Fundașul central a venit la FCSB în iulie 2023, după ce roș-albaștrii au plătit 600.000 de euro celor de la Kaizer Chiefs pentru serviciile stoperului sud-african.


Siyabonga Ngezana a bifat, așadar, 18 apariții, a reușit să-și treacă în cont un gol și să paseze decisiv într-o situație la FCSB, în aproape 1500 de minute petrecute în echipamentul clubului.


FCSB, în această stagiune


După 23 de etape disputate în primul eșalon al României, FCSB a obținut 50 de puncte și se situează pe prima poziție în clasament. 15 victorii, cinci remize și trei eșecuri au înregistrat roș-albaștrii până acum.


În următoarea etapă, FCSB o va întâlni pe Farul Constanța luni, 5 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în a 24-a etapă din sezonul regulat al Superligii României.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment