Florin Bratu știe cu cine se luptă FCSB la titlu: ”Refresh”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 22:25

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 22:26


FCSB se află pe primul loc cu 50 de puncte, clasându-se la 11 lungimi în fața celor de la CFR Cluj, care ocupă poziția secundă în Superliga României, la egalitate cu Rapid București, care completează podiumul cu 39 de puncte.


Florin Bratu știe cu cine se luptă FCSB la titlu: ”Refresh”


Echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a înregistrat, așadar, până în clipa de față, nu mai puțin de 15 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri după 23 de etape disputate în campionat.


Florin Bratu, fost internațional român cu 13 prezențe la prima reprezentativă, a vorbit despre Superliga și a subliniat faptul că singura care i-ar putea face față FCSB-ului în acest moment e fosta campioană, CFR Cluj.


”(n.r. nu vezi niciun adversar pentru FCSB în lupta pentru titlu?) Poate doar CFR Cluj. Dacă Adrian Mutu, în următoarele săptămâni, le va da un refresh bun jucătorilor. Doar de acolo să vină pericolul pentru FCSB. Am avut o speranță la Universitatea Craiova, dar ”m-am dezumflat”, a spus Florin Bratu, potrivit DigiSport.


În următoarea etapă, FCSB o va înfrunta pe Farul Constanța ”acasă”, pe Arena Națională, luni, 5 februarie, de la ora 20:00, în etapa cu numărul #24 din sezonul regulat al Superligii României.


FCSB, în această perioadă de transferuri


Veniri – Nana Antwi (FC Urartu / 50.000 de euro), Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 700.000 de euro), Luis Phelipe (Poli Iași / 200.000 de euro)


Reveniri după împrumuturi – Mario Geană (Unirea Dej), Ovidiu Perianu (FCU Cluj)


Plecări – Damjan Djokovic (Rapid / contract reziliat), Cristian Ganea (FCV Farul / contract reziliat), Mario Geană (SCM Zalău / împrumutat), Ovidiu Perianu (FC Buzău / împrumutat), George Gogescu (Chiajna / împrumutat)


Jucători puși pe lista de transferuri – Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Eduard Rădăslăvescu Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment