FRF monitorizează atent un jucător de la FCSB: ”Îl luăm la vară”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 23:25

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 23:24


Adrian Șut se află la FCSB din iulie 2019. Cotat la două milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, mijlocașul central mai are contract cu gruparea roș-albastră până la finele sezonului 2023/24.


FRF monitorizează atent un jucător de la FCSB: ”Îl luăm la vară”


Mihai Stoichiță a subliniat faptul că Adrian Șut care se poate plia pe jocul echipei naționale și a evidențiat faptul că fotbalistul celor de la FCSB e monitorizat atent de către oficialii FRF.


De asemenea, directorul tehnic al federației a precizat că dacă Adrian Șut va continua la fel, atunci sunt șanse mari ca prima reprezentativă să opteze pentru fotbalistul FCSB-ului la Campionatul European din vară, transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.


”El este monitorizat tot timpul. Este un jucător de echipa naţională. Am văzut toate meciurile din această etapă. Mă uit la fiecare jucător susceptibil sau care apare. Eu sunt foarte bucuros când îl văd pe Şut jucând aşa. Dacă Şut joacă în continuare aşa şi contracandidatul său pe post nu joacă niciun minut până la vară, mi se pare normal să îl luăm. Nu e decizia mea, e a lui Edi. Dar logica face parte din educaţia lui Edi.


Pe orice post e acelaşi lucru. Ştiu că de-a lungul timpului am avut portari care nu jucau la club, dar jucau foarte bine la echipa naţională. Este alt post. Dar, în teren… Exemplele vin de la oamenii care au trăit lucrurile acestea. Cei care nu le-au trăit”, a spus Mihai Stoichiță, conform Fanatik.


Grupa României la EURO 2024


România a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc la Hamburg.


Ultima componentă a grupei României la EURO 2024, care va fi găzduit de Germania între 14 iunie şi 14 iulie, va fi decisă dintre câştigătoarele semifinalelor Bosnia-Herţegovina – Ucraina şi Israel – Islanda.


România va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 (sferturi de finală). EURO 2024 va fi în direct la PRO TV, PRO ARENA și VOYO.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment