George Pușcaș i-a nimerit pe italieni: ”Excelent!”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 21:07

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 21:06


Internaționalul român a fost trimis sub formă de împrumut de la Genoa la Bari pentru restul actualei stagiuni. Pentru Pușcaș e a doua aventură în echipamentul lui Bari, după ce a mai fost legitimat la clubul respectiv în perioada august 2015 – iunie 2016.


George Pușcaș i-a nimerit pe italieni: ”Excelent!”


Massimiliano Busellato, fost jucător la Bari în perioada iulie 2017 – august 2018, a vorbit despre transferul lui George Pușcaș și a subliniat faptul că mutarea românului la club e o lovitură pentru italieni.


De asemenea, Busellato are și o îndoială cu privire la transferul internaționalului român. Fostul jucător al lui Bari a avut o remarcă la adresa stării fizice a lui George Pușcaș.


”Pușcaș este un jucător excelent pentru Serie B, este unul dintre cei mai puternici atacanți din campionat. Părerea mea e că Pușcaș e un transfer mare. Am o singură îndoială. 


Trebuie să înțelegem dacă este bine fizic și dacă va putea face ceea ce a arătat în trecut”, a spus Massimiliano Busellato, potrivit tuttobari.com.


George Pușcaș a bifat deja două apariții în echipamentul lui Bari în această stagiune. A evoluat o jumătate de oră în remiza cu Ascoli, scor 2-2, și o oră întreagă în eșecul cu Reggiana, 0-2.


La ce echipe a mai fost legitimat George Pușcaș


Produs de Liberty Oradea, George Pușcaș a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Bihor Oradea, Inter U19, Inter, Bari, Benevento, Novara, US Palermo, Reading, Pisa și Genoa.


Atacantul și-a făcut debutul la echipa națională de fotbal a României în mai 2018, la 22 de ani și o lună, moment în care selecționer era Cosmin Contra. 39 de convocări a înregistrat de atunci Pușcaș, timp în care a reușit să marcheze 11 goluri.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment