Sfat pentru Marius Ștefănescu: ”Sa facă asta”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 19:43

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 19:41


Cotat la 1.4 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Marius Ștefănescu ar fi putut pleca atât vara trecută, cât și în această perioadă de mercato din iarnă de la covăsneni, doar că Laszlo Dioszegi, patron Sepsi OSK, a blocat cedarea winger-ului până în următoarea fereastră de transferuri.


Sfat pentru Marius Ștefănescu: ”Sa facă asta”


Finanțatorul clubului din Sfântu Gheorghe a vorbit despre Marius Ștefănescu și situația fotbalistului de la echipă. Laslo Dioszegi a precizat faptul că vrea ca winger-ul să rămână până în vară și că tot ce trebuie să facă jucătorul e să se concentreze pe ce are de făcut la echipa pregătită de Bernd Storck.


”N-am mai discutat nimic. Vrem să rămână jucătorul cel puţin până în vară şi mai avem timp să discutăm. N-au sosit nici oferte. Jucătorul să stea în linişte şi să dea goluri, că apoi vin oferte.


Capul lui trebuie să fie doar la fotbal şi la cele şase etape, şase pentru că nu poate juca cu Craiova din cauza cartonaşelor galbene”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit OrangeSport.


Produs de KSE Târgu Secuiesc (2016-2018) și de Sepsi OSK (2005/2019), Marius Ștefănescu a fost legitimat de-a lungul carierei sale la clubul din Sfântu Gheorghe, dar și la Viitorul Cluj.


La Sepsi, Ștefănescu a bifat 177 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 32 de ori și să paseze decisiv în nu mai puțin de 23 de situații diferite, în aproximativ 12.500 de minute petrecute în echipamentul covăsnenilor.


Sepsi, în această fereastră de transferuri


Veniri – Kevin Varga (Apollon Limassol / liber de contract)


Reveniri după împrumuturi – /


Plecări – Vitalie Damașcan (Lausanne Ouchy / 200.000 de euro, împrumutat), Petar Bojic (contract reziliat), Francisco Junior (contract reziliat), Krisztian Dobozi (Kazincbarcikai / contract reziliat)Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment