Verdict despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB: ”Știu cum gândește”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 20:18

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 20:22


Roș-albaștrii l-au achiziționat pe italian la finalul lui august 2022 pentru 1.5 milioane de euro, moment în care fotbalistul era cotat la 500.000 de euro de site-urile de specialitate. Acum, Transfermarkt îl estimează pe Andrea Compagno la 2.3 milioane.


Verdict despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB: ”Știu cum gândește”


Adrian Mititelu, patron FCU Craiova, a vorbit despre situația lui Andrea Compagno și a evidențiat faptul că în România italianul nu va evolua decât la FCSB și la trupa din Bănie, fosta sa echipă.


De asemenea, finanțatorul oltenilor a precizat că atacantul roș-albaștrilor ar putea face față cu brio la echipele din mijlocul clasamentului din Bundesliga, primul eșalon al Germaniei.


”Nu se duce Compagno niciodată la Dinamo! Știu cum gândește și știu că Andrea Compagno în România nu va juca decât la FCSB sau la FCU. Compagno nu e fotbalist nici de Kazahstan sau Azerbaidjan.


Cred că va prefera să rămână până în vară la FCSB, iar în vară va pleca liber de contract și va semna cu echipe din Turcia, poate chiar și din Golf, care oferă contracte foarte bune și au o viață destul de frumoasă acolo.


Va semna cu echipe bune din Turcia, părerea mea e că Andrea Compagno poate să semneze și cu echipe din mijlocul clasamentului sau până în mijlocul clasamentului din Bundesliga fără probleme”, a spus Adrian Mititelu pentru PRO TV și Sport.ro.


La ce echipe a mai evoluat Andrea Compagno


Produs de Palermo și Catania, Andrea Compagno a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, FCU Craiova și FCSB.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment