Ce s-a întâmplat cu Cheluțu, după ce Dorian Popa și Babs s-au despărțit. Cu cine a rămas animalul lor de companie, de fapt

admin

În urmă cu aproape patru luni, vestea că Dorian Popa și Babs se despart după 11 ani de relație a căzut ca un trăsnet. Se pare că ruptura a fost de comun acord, însă mulți fani s-au întrebat ce se va întâmpla cu Cheluțu și cele două pisici ale cuplului. Artistul a vorbit, recent, despre acest subiect în cadrul unui podcast.

Claudia Iosif (Babs) a pus capăt zvonurilor din ultima perioadă și a anunțat în luna octombrie a anului 2023 că ea și Dorian Popa nu mai sunt împreună. Într-un mesaj postat pe Instagram, tânăra și-a anunțat admiratorii că nu mai e loc de speculații: „Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Babs pe Instagram.

Cei doi au avut și un motiv întemeiat pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. Relația lor se consumase și cea mai bună soluție a fost despărțirea. După mulți ani în care au locuit împreună, cei doi au adoptat trei animale de companie: pe Cheluțu și două pisici. În ultima perioadă, Babs a publicat mai multe imagini cu Cheluțu, fapt care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă animalul de companie a rămas cumva la ea.

Se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun și există zile în care Cheluțu stă la Dorian Popa, dar și perioade în care îl ia și Babs acasă: „Cheluțu este când la mine, când la ea, este precum copilul nostru. Ar fi fost penibil să nu ne înțelegem bine, având în vedere că trebuie să îl dăm pe Cheluțu de la unul la altul. Ce era, să ne înjurăm când Cheluțu pleca de la unul la altul”, a declarat cântărețul într-un podcast.

Promisiunea făcută de Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit în trafic de polițiști. Artistul era la volanul bolidului său de lux  și prezenta suspiciuni că s-ar fi drogat. În urma testării cu aparatul din dotare a reieșit prezența unor substanțe psihoactive. Ulterior, artistul a fost dus pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Rezultatul raportului INML a arătat că Dorian consumase canabis în acea noapte. Artistul mărturisește că acel episod l-a marcat enorm și le-a promis fanilor că nu se va mai droga vreodată. Acesta a recunoscut în podcastul lui Micutzu că a făcut o mare greșeală atunci când s-a urcat la volan.

”Greșeala majoră este faptul că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Și am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment să spun că nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că apreciez sau îmi doresc de la viața mea rezultate, mai mult ca orice.

Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică: ‘Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu’, dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi. Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a spus Dorian Popa.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment