Fabrizio Romano a făcut anunțul în legătură cu transferul lui Nabil Fekir în Arabia Saudită 

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 21:45

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 21:50


Fotbalistul evoluează de patru ani și jumătate în LaLiga, la Betis Sevilla, însă și-a pierdut postul de titular. S-a scris că jucătorul care a câștigat titlul mondial alături de naționala Franței în 2018 și-ar fi dat acordul pentru a pleca de la Betis Sevilla, cu destinația Arabia Saudită


Fabrizio Romano a anunțat ce se întâmplă cu Nabil Fekir


În urma informațiilor oferite de jurnalistul Santi Aouna, italianul Fabrizio Romano a negat varianta conform căreia Fekir ar urma să ajungă în Arabia Saudită. Jurnalistul specializat în transferuri a precizat chiar că gruparea iberică nu a primit nicio ofertă din Arabia pentru jucătorul crescut de Olympique Lyon. 


„Nabil Fekir nu va merge în Saudi Pro League din moment ce nu s-a trimis nicio ofertă concretă către Real Betis. Nu au existat niciodată abordări concrete în sensul de licitații sau negocieri”, a transmis Fabrizio Romano.


Fekir și-a pierdut postul de titular la Betis Sevilla. În acest sezon a evoluat doar în opt partide, majoritatea din postura de rezervă, reușind să bifeze un singur assist.


Potivit site-urilor de specialitate, mijlocașul care a câștigat Cupa Mondială și UEFA Nations League cu Franța este evaluat la 12 milioane de euro.


La naționala Franței se poate lăuda cu 25 de selecții și două goluri.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment