Fanii lui Tottenham s-au dezlănțuit pe rețelele social media: ”Sper să câștige adversarii că l-ați lăsat pe Drăgușin pe bancă”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 21:51

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 21:52


Cele două echipe s-au întâlnit pe ”Tottenham Hotspur Stadium” în Londra, în etapa cu numărul #22 din eșalonul de top al Angliei. În ultima întâlnire, Spurs și Brentford au remizat 2-2.


Fanii lui Tottenham s-au dezlănțuit pe rețelele social media: ”Sper să câștige adversarii că l-ați lăsat pe Drăgușin pe bancă”


Ange Postecoglou, antrenorul londonezilor, l-a lăsat din nou pe banca de rezerve pe Radu Drăgușin, fotbalistul adus de la Genoa în această fereastră de transferuri.


  • Tehnicianul a optat în compartimentul defensiv pe cuplul de fundași format din Van de Ven și Romero


Iar fanii lui Spurs au răbufnit pe rețelele social media și au subliniat că Radu Drăgușin ar fi trebuit introdus încă din primul minut în confruntarea cu cei de la Brentford.


”Sper ca Brentford să câștige, pentru că Drăgușin a fost lăsat pe bancă”, ”Să nu-l bagi pe Drăgușin e foarte îngrijorător”, ”Singurul jucător în care am încredere e Drăgușin”, ”Ce a făcut greșit Drăgușin să fie lăsat pe bancă?”, sunt câteva dintre comentariile apărute pe platforma Twitter/X.


Radu Drăgușin a fost adus de la Genoa pentru 25 de milioane de euro, cinci milioane în bonusuri + cedarea fundașului Djed Spence de la Spurs în primul eșalon al Italiei.


Ilie Năstase a comentat transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: ”Sportul românesc?!”


Ilie Năstase, fost mare tenismen român, a vorbit pentru Sport.ro despre transferul lui Radu Drăgușin și a subliniat că FC Bayern Munchen, echipa care a vrut să-l ”fure” pe fundașul central chiar în ultima clipă de sub privirile lui Spurs, ar fi fost un club mai important pentru jucător.


”Mă gândesc că Bayern Munchen era un club mai important, dar dacă el a decis așa… Nu știu. Pentru el e important. Sportul românesc? Nu știu ce face sportul românesc. Părinții l-au făcut să fie jucător, din banii lor”, a spus Ilie Năstase pentru Sport.ro.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment