„Fanii Stelei sunt pe placul oricărui argentinian!” „Puma” din Ghencea e gata să rupă norii în România: „Dau totul!”

admin

Ionuț Axinescu

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 18:49

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 19:11


Steaua București atacă partea a doua a sezonului cu un nou fundaș central. Argentinianul Kevin Ceceri, în vârstă de 27 de ani, a semnat la mijlocul lunii ianuarie cu „militarii”, în aceeași perioadă în care Steaua l-a transferat pe spaniolul Paulino „Pau” Miguélez (24 de ani).


Ceceri este născut la Olavarría, un orășel din estul Argentinei, de unde a ajuns în România și Matías Abelairas, mijlocaș care a evoluat la FC Vaslui în 2014.


Cum se descrie argentinianul din Ghencea: „Vreau să dau totul pentru Steaua!”


Apărătorul sud-american vine în Ghencea direct din Argentina, unde a evoluat ultima oară pentru San Telmo, în a doua ligă. Kevin Ceceri are 1,90 metri, e cotat la 75.000 de euro de Transfermarkt și deține și cetățenia italiană.


„Cum sunt ca jucător? Mă simt un fotbalist puternic la marcaj, bun în jocul aerian și încerc să joc cât mai simplu. Obiectivele mele sunt să dau totul în fiecare meci pentru Steaua și să fac ce îmi cere antrenorul. Bineînțeles, împreună cu echipa o să facem tot posibilul să intrăm în play-off și apoi să încheiem sezonul cât mai sus”, a declarat argentinianul, în exclusivitate pentru sport.ro.


Până să vină în România, Ceceri a mai avut o experiență în Europa. În 2018 a fost în Spania, la Linense. Din păcate, nu a prins niciun minut pentru echipa andaluză, iar contractul i-a fost reziliat după numai câteva luni. Din septembrie 2018 și până în vara lui 2019, când a semnat cu Guillermo Brown (Argentina), a fost liber de contract.


Kevin Ceceri: „Fanii Stelei sunt extrem de pasionați, iar asta le place argentinienilor!”


Fundașul argentinian își dorește ca de această dată să se impună pe „bătrânul continent”. „Știam dinainte să vin aici că Steaua e un club cunoscut, cu multă istorie și important în Europa. Am auzit și că fanii Stelei sunt extrem de pasionați, iar ăsta e un lucru care îi place oricărui jucător argentinian”, a mai spus Kevin Ceceri.


După două săptămâni în România, apărătorul sud-american e impresionat. „Din puținul pe care l-am văzut până acum, România e foarte frumoasă. Adevărul e că mă simt confortabil și în largul meu aici. Iar prima mea impresie despre București e că-i un oraș grozav”, a adăugat argentinianul.


Kevin Ceceri a jucat, în Argentina, pentru juniorii lui Gimnasia La Plata, Guillermo Brown, Desamparados și San Telmo. A mai avut experiențe în Iordania (SC Al-Hussein), Chile (Unión San Felipe) și Bolivia (San José). 


  • 18 meciuri a jucat Ceceri pentru San Telmo în 2023. Ultima sa apariție oficială a fost pe 16 octombrie 2023, când a evoluat 24 de minute într-o victorie a echipei sale (2-1) cu Deportivo Morón.

  • Argentinianul a jucat deja pentru Steaua în amicalul „militarilor” cu Agricola Borcea (5-0).
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment