Gigi Becali face un anunț: ”Întăresc echipa! Rachetă cosmică”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 20:50

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 20:48


Roș-albaștrii (50p) și-au asigurat un avantaj de 11 puncte față de ocupanta locului secund, CFR Cluj (39p) și Rapid București (39p), care completează podiumul.


Gigi Becali face un anunț: ”Întăresc echipa! Rachetă cosmică”


Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația din această perioadă de mercato de la club și a subliniat faptul că Nana Antwi, fotbalistul adus de la FC Urartu pentru 50 de mii de euro, e ”rachetă cosmică”.


De asemenea, latifundiarul din Pipera a precizat că vrea să mai întărească echipa și că în momentul în care va sesiza ceva, o să intervină pentru mutarea respectivului jucător la gruparea roș-albastră.


”Eu acum mai întăresc echipa. Dacă mai văd ceva, imediat intervin. Stai, că vine Nana, ăla e rachetă cosmică”, a spus Gigi Becali, potrivit DigiSport.


În această perioadă de mercato, FCSB și-a întregit lotul prin aducerea lui Nana Antwi, Baba Alhassan de la FC Hermannstadt pentru 700.000 de euro și Luis Phelipe de la Poli Iași pentru 200.000 de euro.


În campionat, echipa pregătită de Elias Charalambous a înregistrat 15 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri după 23 de etape desfășurate în sezonul regulat al Superligii României.


FCSB, în fereastra de transferuri din iarnă


Antrenor – Elias Charalambous (confirmat)


Veniri – Nana Antwi (FC Urartu / 50.000 de euro), Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 700.000 de euro), Luis Phelipe (Poli Iași / 200.000 de euro)


Reveniri după împrumuturi – Mario Geană (Unirea Dej), Ovidiu Perianu (FCU Cluj)


Plecări – Damjan Djokovic (Rapid / contract reziliat), Cristian Ganea (FCV Farul / contract reziliat), Mario Geană (SCM Zalău / împrumutat), Ovidiu Perianu (FC Buzău / împrumutat), George Gogescu (Chiajna / împrumutat)


Jucători puși pe lista de transferuri – Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Eduard Rădăslăvescu Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment