Mihai Dedu a slăbit aproape 40 de kilograme în 10 luni. Cum arată acum + Dieta pe care a urmat-o

admin

Mihai Dedu a slăbit aproape 40 de kilograme în 10 luni. Cum arată acum prezentatorul PRO TV. Dieta pe care a urmat-o nu este una complicată.

O simplă discuție cu Lavinia Petrea și Corina Caragea l-a determinat pe Dedu să renunțe la obiceiurile alimentare. Acum, prezentatorul a învins lupta cu kilogramele. Ce dietă a ținut?

A ținut o cură drastică pe care nu o recomandă nimănui

Mihai Dedu a povestit că a slăbit 36 de kilograme în doar câteva luni datorită Corinei Caragea. El a declarat că Lavinia Petrea și Corina Caragea i-au spus că va arăta mult mai bine dacă va scăpa de kilograme în plus, iar asta l-a motivat.

„În luna martie, am avut o știre, dimineață, până să intre Corina la sport, care îmi zice: „Dacă ai slăbi și tu câteva kilograme, acolo, cred că ai fi piesă”, a povestit Dedu în emisiune. La momentul respectiv, prezentatorul avea 131 de kilograme.

Mihai Dedu a învins lupta cu kilogramele în plus

Cu toate că a trecut prin momente dificile, el nu a renunțat și le-a arătat colegilor de la PRO TV că poate învinge lupta cu kilogramele în plus.

„Ulterior, lucrurile au căpătat alte dimensiuni. Am ajuns la alte dimensiuni și la propriu și la figurat. Ideea e că nu pot să mă laud că a fost simplu. A fost îngrozitor de greu.

Dedu: Nu am avut voie să fac efort

Eu am mai avut o tentativă în urmă cu 28 de ani. Și am slăbit foarte mult și atunci, dar eram mult mai tânăr, mult mai ușor, am făcut mișcare, în condițiile în care, acum, și din cauza unor probleme medicale, mi-am asumat ce mi-am propus. Nu am avut voie să fac efort și a fost mult mai greu. Poate să pară a lăudăroșenie: este îngrozitor de greu, a mai spus el.

Plan alimentar strict

Prezentatorul a mai spus că a ținut un plan alimentar conceput de el, nu de nutriționiști. Acesta a mâncat, câteva luni, doara ciorbă, mere și salată de varză. Cu toate astea, Dedu nu le recomandă fanilor să facă asta.

„În facultate am învățat și chestii de genul ăsta. Am mâncat, timp de trei luni, poate spre patru, doar ciorbă, mere și salată de varză albă (…). Să nu faceți așa ceva”, mai spune Dedu.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment