Omul legii scapă de închisoare

admin

Miercuri a fost dată sentinţa în cazul poliţistului care acum doi ani a omorât-o cu maşina pe Raisa, fetiţa de 11 ani din Capitală. Decizia a fost amânată de mai multe ori, bărbatul fiind cercetat în libertate până acum.

Poliţistul Constantin Popescu, care a accidentat-o mortal pe Raisa, pe Bulevardul Laminorului din Capitală, a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Familia ceruse o pedeapsă cu executare, însă instanţa nu a fost de acord, aşa că avocatul familiei a anunţat că va face recurs.

De asemenea, instanţa a hotărât ca familia Raisei să primească daune morale de 160.000 de euro, iar familia Marinei, fata care a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale în urma accidentului, să primească daune morale de 90.000 de euro.

Constantin Popescu a fost trimis în judecată, după ce pe data de 13 ianuarie 2022, a accidentat-o mortal pe Raisa, o copilă de 11 ani care mergea la școală împreună cu o prietenă, pe Bulevardul Laminorului din București.

Acesta risca până la 7 ani de închisoare în cazul în care va fi găsit vinovat pentru ucidere din culpă şi până la 3 ani de detenţie în cazul în care magistraţii îl vor găsi vinovat pentru vătămare corporală.

El a fost cercetat în libertate şi în ciuda accidentului pe care l-a provocat, nu i-a fost suspendat dreptul de a conduce.Sursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment