Răzvan Burleanu a reacționat după ce Aleksander Ceferin l-ar fi numit ”clovn” + Ce a spus despre candidatura UEFA

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 18:57

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 19:39


”E un clovn de la o federație care vorbește cu celelalte federații și cu media zilnic”, a spus Ceferin, printre altele, în interviul respectiv, iar presa internațională a subliniat că președintele UEFA s-a referit la Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF).


Răzvan Burleanu a reacționat după ce Aleksander Ceferin l-ar fi numit ”clovn” + Ce a spus despre candidatura UEFA


În cadrul unei conferințe, Răzvan Burleanu a vorbit despre acuzațiile lui Ceferin și a subliniat că o să-l sune în zilele următoare, doar că nu crede că președintele UEFA l-a țintit chiar pe el.


De asemenea, oficialul FRF a fost întrebat și despre candidatura sa la UEFA, având în vedere că la începutul lui decembrie The Independent a scris că Răzvan Burleanu primește susținere pentru a deveni succesorul lui Ceferin.


  • Președintele FRF a confirmat însă că nu are în plan să-și depună candidatura pentru a deveni următorul președinte al UEFA


”În ceea ce privește mass-media occidentală, ar trebui să aveți mare grijă în ce privește sursa. Dacă ne uităm la publicații cu prestanță niciunele nu au vorbit despre acest subiect. Dacă președintele UEFA ar fi avut o nemulțumire în ce mă privește m-ar fi sunat. O să-l sun chiar eu!


Am clarificat că nu am niciun plan de a candida la președinția UEFA în 2024”, a spus Răzvan Burleanu.


Ceferin vrea să schimbe statutul și să aibă al patrulea mandat la UEFA


Aleksander Ceferin este președinte UEFA din septembrie 2016. În luna aprilie a acestui an, slovenul a fost ales în unanimitate pentru al treilea mandat consecutiv, unul care este valabil până în 2027.


Recent, au apărut informații potrivit cărora Ceferin plănuiește să schimbe statutul UEFA, care le permite președinților să aibă cel mult trei mandate. Prin această mișcare, slovenul și-ar dori al patrulea mandat, unul care s-ar încheia în 2031, după 15 ani de șefie.


Mai mulți președinți de federații din Europa nu au primit bine vestea, considerând că ar fi o „mișcare nedemocratică” și nu ar reprezenta interesele fotbalului.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment