Theo Rose, adevărul despre începuturile relaţiei cu Anghel Damian. De când sunt cei doi împreună, de fapt

admin

Theo Rose a povestit în cadrul unui interviu recent cum a început povestea de dragoste dintre ea şi Anghel Damian. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani, au împreună o minunăţie de băieţel, însă puţini sunt cei care ştiu cum şi-au dat aceştia seama că se plac. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că înainte să se îndrăgostească, Anghel Damian şi Theo Rose erau implicaţi în alte relaţii. Regizorul serialului „Clanul” a avut o relație discretă timp de 9 ani cu Lia Bugnar, actrița care e mai mare cu 23 de ani decât el. Pe de altă parte, artista avea o relație de 5 ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

Theo Rose: A durat mult până să fim împreună”

Invitată la podcastul Anamariei Prodan, Theo Rose a recunoscut că a existat o chimie foarte puternică între ea și celebrul regizor, însă nu au dat frâu liber sentimentelor încă de la început. De asemenea, artista a dezvăluit că s-a despărţit de fostul ei partener, după ce Anghel Damian i-a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Lia Bugnar.

„A durat mult până să fim împreună, pentru că până am început filmările, de la castingul pe care l-am avut, au fost câteva luni în care nu s-a întâmplat nimic, nu ne-am văzut, după care am început repetițiile și filmările și tot așa nu s-a întâmplat nimic. Atunci când s-a întâmplat totul a fost ceva nevorbit.

Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug de lucrul ăsta. Sunt o fată cu picioarele pe pământ, am mai zis asta, nu mă bag cu capul înainte, am stat să calculez lucrurile, să nu fac vreo prostie, nu am vrut să stric nicăieri nimic. Era o tensiune între noi doi care se simțea, am încercat să stau departe să nu se mai simtă nimic, iar într-o zi el a venit la mine și mi-a zis că el a terminat relația (cu Lia Bugnar – n.r) fără să știe dacă eu vreau să fiu cu el sau nu. După care am terminat și eu relația pe care o aveam și am fost împreună”.

Cum se înțelege Theo Rose cu Lia Bugnar

Theo Rose a vorbit și despre relația pe care o are cu Lia Bugnar. Artista a mărturisit că în momentul de față nu există vreo tensiune între ea și regizoare. După oficializarea poveștii de dragoste cu Anghel Damian, Lia Bugnar a ținut să-i spună lui Theo Rose că totul ține de domeniul trecutului și pot avea o relație profesională bună.

”Anamaria Prodan: Ai avut vreodată vreo întrevedere cu fosta iubită?

Theo Rose: Foarte puțin. A vrut să-mi spună că putem fi ok, că ce a fost a fost și că putem avea o relație, având în vedere că este scenaristul serialului în care eu joc… Și că își iubește personajele și că putem fi în regulă.

Anamaria Prodan: Te-ai simțit vreodată ciudat, fosta iubită fiind scenaristul? Cum se vor uita colegii, ce tensiuni vor fi în timpul filmărilor…

Theo Rose: Nu, nu ne vedem, pentru că nu participă la filmări ca scenarist. Este actriță în serial, dar nu avem secvențe împreună, deși nu aș avea nicio problemă. Nu ar trebui să existe asta, nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic, lucrurile erau încheiate. Nu m-am simțit ciudat în legătură cu asta”, a fost discuția între Theo Rose și Anamaria Prodan.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……



Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment