9 persoane, între care și 2 copii, grav rănite de un bărbat care a aruncat cu acid/ VIDEO

admin
media 167486896271171300.png

Atac în plin centrul Londrei, unde nouă persoane, între care și doi minori, au fost rănite de un bărbat necunoscut. Acesta a aruncat cu acid într-o mașină în care se afla o femeie cu cei doi copii ai săi.

Alte şase persoane – trei membri ai publicului şi trei agenţi de poliţie – au fost rănite după ce le-au venit în ajutor. Cinci dintre cei implicaţi au fost duşi la spital.

„Sunt în curs de desfăşurare analize pentru a determina despre ce substanţă este vorba, dar în acest stadiu credem că este vorba despre o substanţă corozivă”, a declarat poliţia.

„Un bărbat a fost văzut fugind de la locul faptei. Apelăm la resurse din întreaga metropolă pentru a-l prinde pe acest individ şi se lucrează în continuare pentru a determina ce a dus la acest incident îngrozitor”, a adăugat reprezentantul poliţiei.

Se fac analize pentru a se afla ce substanță s-a folosit

Un politician local a declarat că femeia şi copiii se aflau într-o maşină când au fost atacaţi. Marina Ahmad, membră laburistă a Adunării Londoneze pentru Lambeth şi Southwark, a spus, într-o postare pe X că „a avut loc o coliziune în trafic cu un bărbat care a agresat ocupanţii unei maşini şi a aruncat cu acid. Printre victime se numără şi copii”.

Pompierii au folosit echipament specializat pentru a detecta ceea ce se crede a fi substanţa corozivă folosită în atacul iniţial, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor londonezi.

Echipajele au oferit îngrijiri de urgenţă imediate unei femei şi a doi copii. Alte cinci persoane au fost, de asemenea, tratate la faţa locului. Toate au fost transportate la spital de către echipajele serviciului de ambulanţă din Londra.Sursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment