Care este cadoul pe care majoritatea femeilor îl vede suficient pentru Valentine’s Day. Răspunsul uimește

admin
media 170678421125811000.jpg

Deși tradiția spune că Dragobetele e Ziua Îndrăgostiților la români, Valentine’s Day a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. 74% dintre români sărbătoresc Valentine’s Day, iar cei mai mulți, 44%, o fac ieșind la restaurant, relevă un sondaj.

Potrivit sondajului realizat de platforma de rezervări Bookingham, prima alegere sunt localurile de tip casual. 53% dintre respondenți spun că preferă să sărbătorească Valentine’s Day într-o atmosferă mai relaxată.

Întrebați dacă o cină în oraș e suficientă drept cadou de Valentine’s Day, majoritatea bărbaților (60%) au spus că nu. Femeile, în schimb, au susținut în proporție de 72% că o masă în doi e suficientă pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților.

Restaurantele de fine dining vin pe locul al doilea, fiind alese de 31% dintre români. 9% preferă mâncarea de tip fast food și de Valentine’s Day, 5% ies într-un pub, iar 2% merg la club.

Cât vor să cheltuie oamenii pe o cină roamntică

Când vine vorba de restaurantele casual, mai multe femei decât bărbați le consideră potrivite de Valentine’s Day (57% față de 49%). Fine dining-ul în schimb e preferat de bărbați (41% față de 21%).

Cele mai importante aspecte în alegerea localului de Ziua Îndrăgostiților sunt: atmosfera romantică (71%), calitatea mâncării (69%) și ofertele sau meniul special pentru această ocazie (57%).

26% dintre participanții la sondaj cred că cina romantică va costa aproximativ 300 lei, 27% spun că vor cheltui sub 300 de lei, iar 47% cred că vor depăși această sumă.

24% dintre femei și 19% dintre bărbați își propun să încadreze cheltuielile într-un buget de aproximativ 200 de lei, în timp ce 5% din ambele sexe optează pentru un buget mai restrâns, de 100 de lei.

 

 

 Sursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment