Ce lovitură! Nicolae Dică a revenit în Liga 1: ”Bun venit în familie!”

admin
nicolae dica a comparat o pe fcsb cu farul pe ei ii vad mai buni size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 21:17

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 21:16


FC Voluntari a rămas fără antrenor după ce ilfovenii l-au demis pe Marin Dună, alături de staff-ul său format din Ilie Poenaru, Gabriel Vasiliu și Paul Ceușan.


Ce lovitură! Nicolae Dică a revenit în Liga 1: ”Bun venit în familie!”


În cele din urmă, FC Voluntari l-a instalat pe banca tehnică pe Nicolae Dică, după ce pe listă se afla și Liviu Ciobotariu, fost antrenor în această stagiune la Sepsi OSK.


Pentru Nicolae Dică urmează meciul cu FC Hermannstadt de luni, 5 februarie, de la ora 17:00, care va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.


”Bun venit , Nicolae Dică! Clubul FC Voluntari anunță că a semnat un contract,  pe o perioadă  de 1 an si jumătate, cu antrenorul Nicolae Dică. Nicolae Dică, cel mai bun jucător roman al anului 2006, și multiplu campionul  al României a evoluat în cariera sa la echipele FC Argeș, Steaua București, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni și FC Viitorul. 


Ca tehnician, Nick  este vicecampion al României cu FCSB   și a mai antrenat Romania U 23,  CS Mioveni și FC U Craiova 1948. Deasemenea,  Nicolae Dica a fost antrenorul secund al primei reprezentative a Echipei Naționale de fotbal în perioada 2019/2021. Bun venit în familia FC Voluntari, Nick!”, se arată în comunicatul oficial emis de FC Voluntari.În ultima etapă, FC Voluntari a făcut deplasarea în Gruia pentru meciul împotriva celor de la CFR Cluj, care a reușit să se impună ”acasă” cu 4-1 în fața ilfovenilor.


Ce echipe a mai antrenat Nicolae Dică


De-a lungul carierei sale de antrenor, Nicolae Dică a stat la cârma celor de la FCSB, SCM Pitești, FC Argeș, CS Mioveni și FCU Craiova, ca în perioada iunie 2021 – iulie 2021 să fie selecționerul României U23.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment