E gata! Unde va antrena Jose Mourinho

admin
jose mourinho i a dat raspunsul lui al shabab size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 17:54

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 17:54


Lusitanul a antrenat-o ultima dată pe AS Roma. S-a despărțit de italieni după doi ani și jumătate, timp în care a bifat 138 de apariții pe banca tehnică și a înregistrat o medie de 1.70 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.


E gata! Unde va antrena Jose Mourinho


Conform Fichajes.com, Jose Mourinho vrea să o preia pe Manchester United la finalul acestui sezon. Pe banca tehnică a ”diavolilor roșii” se află Erik ten Hag, care nu o duce însă prea bine în această stagiune.


Trupa de pe ”Old Trafford” se situează abia pe locul nouă în Premier League, după 21 de etape. Manchester United a obținut până acum 32 de puncte, după ce a înregistrat 10 victorii, două remize și nouă eșecuri în campionat.


Jose Mourinho i-a mai antrenat pe ”diavoli” în perioada iulie 2016 – decembrie 2018, timp în care a strâns 144 de partide la cârma echipei și o medie de 1.97 puncte pe meci.


De-a lungul carierei sale, Jose Mourinho le-a antrenat pe Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham Hotspur și AS Roma.


Lusitanul a reușit să câștige de două ori trofeul UEFA Champions League. Mai întâi, portughezul și-a adjudecat UCL cu FC Porto în 2004, ca șase ani mai târziu să câștige din nou cu Inter Milano.


Câți bani încasează Jose Mourinho după ce a fost demis de AS Roma


Potrivit Fichajes.net, Jose Mourinho nu va pleca cu mâna goală de la italieni. Sursa citată a sugerat faptul că AS Roma va trebui să-i achite nu mai puțin de nouă milioane de euro portughezului pentru demitere.


„Îi mulțumim lui José pentru pasiunea și angajamentul său de la sosirea sa la Giallorossi. Rămânem cu amintiri frumoase, dar credem că, în interesul clubului, este necesară o schimbare imediată. Îi dorim lui José și echipei sale tot ce este mai bun pentru viitor”, a transmis clubul AS Roma, prin intermediul unui comunicat oficial.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment