End of the line! Adi Popa s-a despărțit de Concordia Chiajna

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 22:33

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 22:32


Cotat la 100.000 de euro de site-urile de specialitate, Adi Popa a bifat doar cinci apariții în actuala stagiune a eșalonului secund în echipamentul celor de la Concordia Chiajna.


End of the line! Adi Popa s-a despărțit de Concordia Chiajna


Conform liga2.prosport.ro, Adi Popa s-a despărțit la finalul lui ianuarie 2024 de Concordia Chiajna, după ce fotbalistul a fost absent atât în campionat, cât și în jocurile de pregătire.


”Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna și jucătorul Adrian Popa au reziliat contractul”, a confirmat Concordia, potrivit sursei de mai sus.


Ultimul meci oficial jucat de Adi Popa la Concordia a fost pe 28 octombrie, moment în care a bifat o oră de joc în remiza 1-1 din deplasare cu CS Mioveni, din etapa cu numărul #11.


La ce echipe a mai jucat Adi Popa


De-a lungul carierei sale fotbalistice, Adi Popa a fost legitimat la echipe precum CS Buftea, FC Timișoara, FC Buzău, ”U” Cluj, Concordia, FCSB, Reading, Al Taawoun, Ludogorets, Voluntari, Academica Clinceni și CSA Steaua.


Cele mai multe apariții le-a bifat la FCSB, 228, unde a reușit să-și treacă în cont 27 de goluri și să paseze decisiv în 48 de situații, în aproape 17 mii de minute petrecute în echipamentul clubului.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment