FC Barcelona are problemele mai mari decât antrenorul! Un titular a ieșit în lacrimi de pe teren, în meciul de campionat

admin
fc barcelona are problemele mai mari decat antrenorul un titular a iesit in lacrimi de pe teren in meciul 3 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 21:03

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 21:11


În ultimele luni, catalanii nu au avut la dispoziție întreg lotul, accidentările grave făcându-i indisponibili pe mai mulți dintre jucătorii de bază ai echipei.


Marc-Andre ter Stegen, Marcos Alonso, Gavi, Inigo Martinez, Raphinha, Alejandro Balde și Joao Felix se află pe lista fotbaliștilor care se confruntă cu probleme medicale și pe care Xavi nu-i are la dispoziție. 


Ferran Torres a ieșit plângând de pe teren


FC Barcelona a jucat în etapa a 20-a cu Osasuna. Aflată pe locul patru, la 11 puncte distanță de liderul Girona, echipa Blaugrana avea nevoie de o victorie pentru a mai spera la primele poziții. 


Meciul a fost marcat de accidentarea lui Ferran Torres. În minutul 7, jucătorul a ieșit în lacrimi de pe teren, fiind susținut de membrii echipei medicale. În locul său a fost introdus Fermin Lopez.


Ferran Torres (23 de ani) a ajuns pe Camp Nou la începutul anului 2022, pentru 55 de milioane de euro, de la Manchester City. La momentul respectiv, cele două părți au semnat un contract valabil pentru cinci ani, adică până în 2027.


  • 31 de meciuri a jucat Ferran Torres în acest sezon pentru FC Barcelona


  • 11 goluri a marcat fotbalistul în acest sezon, oferind și patru assisturiSursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment