Poveste emoționantă de la Poliţia Capitalei! Cum a salvat dispecera Ramona o tânără de la sinucidere / Foto

admin

Poveste emoționantă de la Poliţia Capitalei! Cum a salvat dispecera Ramona o tânără de la sinucidere

O poveste impresionantă de curaj și determinare iese la iveală din culisele Dispeceratului Poliției Capitalei. Ramona, în vârstă de 43 de ani și cu 4 ani de experiență în domeniu, a devenit eroina zilei salvând o tânără de la sinucidere.

Totul a început cu un apel la 112 disperat al tatălui unei tinere care amenința că se sinucide, se arată pe pagina de Facebook a MAI.

„Fata mea a lăsat un bilet de adio! Spune că vrea să se sinucidă și nu știu unde e, nu îmi răspunde la telefon!”, a spus tatăl fetei.

Ramona, aflându-se în timpul serviciului la Dispeceratul Poliției Capitalei, a preluat cazul și a intrat imediat în acțiune. A contactat tânăra de pe numărul personal și, timp de 4 ore, au discutat. Într-o misiune contracronometru, dispecera a făcut tot posibilul să câștige încrederea fetei și să o îndrume departe de gândurile sinucigașe.

Misiune de două ore contra timpului

Două ore de conversație telefonică au reprezentat o luptă contra timpului pentru a salva o viață.

– Nu vrei să vorbim la telefon?

– Ba da! Sună-mă, dar să știi că numai cu tine accept să vorbesc. Și să nu vină nimeni după mine că mă omor!

– Eu te sun, doar cu mine o să vorbești.

Ramona a îndrăznit să propună o întâlnire cu tânăra, iar aceasta a acceptat. Drumul spre locație a fost presărat cu momente tensionate, iar emoțiile au atins cote maxime atunci când tânăra nu a mai răspuns la telefon.

– N-ai vrea tu să ne vedem? Trimite-mi locația să știu unde să vin!

– Trimit acum, te aștept!

La un moment dat, fata a răspuns! Era bine, era la secția de poliție, împreună cu echipajul din teren care o identificase pe stradă! Când s-au întâlnit, fata i-a sărit direct în brațe.

– Îți mulțumesc frumos! Dacă nu erai tu, nici nu vreau să mă gândesc ce aș fi făcut. Promit să nu mai fac așa ceva. Îți mulțumesc!Sursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment