Rafa Nadal a reluat antrenamentele! ”Iată-ne aici”

admin
motivat de absenta lui djokovic nadal a facut spectacol in primul meci castigat la australian open lovitura 4 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 19:48

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 19:47


Tenismenul spaniol Rafael Nadal, care nu a participat la Australian Open din cauza unei accidentări, a anunţat miercuri că a reluat antrenamentele, scrie ziarul Ouest-France.


Nadal, în vârstă de 37 de ani, care s-a înscris la turneul ATP 250 de la Doha, capitala Qatarului, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care poate fi văzut la antrenament. Fotografia este însoţită de mesajul: „După o perioadă în care nu am postat nimic aici, iată-ne. Înapoi la antrenament… mai multă intensitate”.După o absenţă de aproape un an, spaniolul a revenit la începutul lunii ianuarie la turneul ATP 250 de la Brisbane, unde a fost eliminat în sferturi de finală de Jordan Thompson (7-5, 6-7, 3-6). El s-a retras în cele din urmă de la Australian Open, jenat de o microruptură musculară.


După ce a efectuat examene suplimentare, fostul lider mondial şi-a liniştit fanii. Câştigătorul a 22 de titluri de Mare Şlem este înscris la turneul de la Doha, ce va avea loc între 19 şi 24 februarie. După ce a căzut pe locul 649 în ierarhia ATP, ibericul şi-a folosit clasamentul protejat pentru a concura în Qatar, scrie agerpres.


Recent, jucătorul iberic s-a alăturat arabilor în intenția acestora de a schimba configurația lumii tenisului. Tenismenul născut în Manacor a acceptat să fie numit „ambasador al Federației Saudite de Tenis” cu scopul de a „ajuta sportul să meargă mai departe și să se extindă”, informează Telegraph. 


Decizia înseamnă că Nadal și-a trasat clar o parte din planurile pe care le are după retragerea din tenisul profesionist. Cu 22 de titluri de mare șlem în palmares, spaniolul a acceptat să facă o serie de vizite în Arabia, unde va întemeia și o Academie Rafa Nadal secundară, prin care va putea să le arate elevilor ce înseamnă să devii jucător de vârf în tenisul mondial. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment