Surpriză! MM Stoica a dezvăluit cine e fotbalistul de la FCSB ”cu cele mai bune meciuri jucate”

admin
prima reactie a lui mihai stoica dupa eliminarea lui fcsb din cupa romaniei replica lui adrian mititelu size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 22:45

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 22:44


Formația dirijată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a înregistrat până în clipa de față, după 23 de etape disputate, 15 victorii, trei rezultate de egalitate și trei înfrângeri.


Surpriză! MM Stoica a dezvăluit cine e fotbalistul de la FCSB ”cu cele mai bune meciuri jucate”


Mihai Stoica, managerul general FCSB, a subliniat faptul că Valentin Crețu e un câștig enorm pentru gruparea roșalbastră, având în vedere evoluțiile bune pe care le-a făcut în timpul meciurilor.


De asemenea, oficialul FCSB-ului a evidențiat că, în ciuda faptului că în primă speță s-a opus să-i fie reînnoită înțelegerea lui Crețu, a insistat ca fundașul lateral să îmbrace în continuare echipamentul roș-albaștrilor.


”Cumva eu m-am opus în vară să-i facem din nou contract. Am spus că nu cred, că e Pantea, că vreau… După care, chiar şi cu episodul ăsta (n.r. – eliminarea cu Craiova) am insistat să rămână Creţu, pentru că eu consider că la ora actuală Creţu a făcut cele mai bune meciuri de când e la noi. 


Da, joacă la fel, foarte bine joacă. Înainte mai făcea şi prostii. Lui Creţu trebuie să-i facem contract… Eu şi în vară mi-aş dori să-i facem. Lui trebuie să-i facem pe câte o lună (n.r. – râde), dar nu ai cum să-i faci. Creţu, cu fotbalul, da, e corect, se antrenează foarte bine”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.


Cotat la 250.000 de euro de site-urile de specialitate, buzoianul Vali Crețu se află la FCSB din august 2019. Fundașului lateral i se termină contractul la finele actualei stagiuni.


În ultima etapă, FCSB a învins-o categoric pe Universitatea Craiova cu 3-0, pe ”Ion Oblemenco”, în deplasare, grație reușitelor lui Darius Olaru, Florinel Coman și David Miculescu.


FCSB, în perioada de mercato


Veniri – Nana Antwi (FC Urartu / 50.000 de euro), Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 700.000 de euro), Luis Phelipe (Poli Iași / 200.000 de euro)


Reveniri după împrumuturi – Mario Geană (Unirea Dej), Ovidiu Perianu (FCU Cluj)


Plecări – Damjan Djokovic (Rapid / contract reziliat), Cristian Ganea (FCV Farul / contract reziliat), Mario Geană (SCM Zalău / împrumutat), Ovidiu Perianu (FC Buzău / împrumutat), George Gogescu (Chiajna / împrumutat)


Jucători puși pe lista de transferuri – Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Eduard Rădăslăvescu Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment