Transfer de top la FC Botoșani: ”Bun venit!”

admin
valeriu iftime episod genial cu un fan al rapidului bai tata da mi si mie niste bani ce suma i a oferit size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 16:55

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 16:55


Echipa pregătită de Bogdan Andone se situează pe locul 16 cu 15 puncte. În consecință, botoșănenii au înregistrat până în clipa de față două victorii, nouă remize și 12 înfrângeri după 23 de etape disputate în campionat.


Transfer de top la FC Botoșani: ”Bun venit!”


FC Botoșani a oficializat o nouă mutare în această fereastră de transferuri din iarnă. Moldovenii și-au întregit lotul prin aducerea argentinianului Enzo Lopez de la Deportivo Cuenca.


Atacantul a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Mitre, Lanus II, Talleres RE, Los Andes, CA Guemes și Deportivo Cuenca.


  • La Botoșani, argentinianul se va lupta pentru postul de titular cu Adrian Răuțu, Miroslav Ilicic, Juan Cruz Kaprof, Sekou Camara și Zoran Mitrov


”Bun venit, Enzo Lopez! FC Botoșani a ajuns la o înțelegere cu atacantul de origine argentiniană, Enzo Lopez. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a jucat pana acum la Deportivo Cuenca, în Seria A din Ecuador, echipă pentru care a evoluat în 26 de partide și a înscris de 4 ori.


Îi urăm mult succes în prima sa aventură în România și sperăm să bucure suporterii botoșăneni cu cât mai multe reușite”, se arată în comunicatul oficial emis de FC Botoșani pe rețelele social media.FC Botoșani, în perioada de mercato


Veniri – Andrei Miron (FCU Cluj / liber de contract), Ioan Filip (FCU Cluj / liber de contract), Lorand Fulop (FCU Cluj / liber de contract), Aldair Ferreira (Dziugas / liber de contract), Zoran Mitrov (Petrolul / liber de contract), Daniel Celea (Nea Salamina / liber de contract), Juan Cruz Kaprof (Sarmiento Junin / liber de contract), Alexandru Piftor (Unirea Dej / liber de contract)


Reveniri după împrumuturi – Șerban Tomache (Șomuz Fălticeni)


Plecări – Junior Pius (Deportivo Chaves / 200.000 de euro), Kablan Davy N’Goma (FC Hermannstadt / liber de contract), Carlo Casap, Virgile Pinson, David Tweh (contract reziliat), Șerban Tomache (CSM Bacău / împrumutat)


Jucători puși pe lista de transferuri – Jayson Halman, Sekou Camara, Robert Căruță, Gustavo Hebling, Cyril ZabouSursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment