Ultimul transfer de la Rapid, analizat dur: ”E un copil!”

admin
florin lovin a spus cine ia titlul in superliga deja este peste masura size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 23:30

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 23:29


Giuleștenii au plătit aproximativ 700 de mii de euro pentru mutarea lui Vulturar la Rapid, care e cotat la 400.000 de euro de site-urile de specialitate și vine de la Lecce U19 din liga de tineret a Italiei.


Ultimul transfer de la Rapid, analizat dur: ”E un copil!”


Florin Lovin, fost jucător la FCSB în perioada ianuarie 2005 – iulie 2009, a vorbit despre transferul lui Cătălin Vulturar la Rapid București și a subliniat faptul că e greu de crezut că jucătorul va prinde minute în echipamentul giuleștenilor.


De asemenea, Florin Lovin a precizat că i-au plăcut evoluțiile lui Vulturar la Lecce și e de părere că Rapid are o strategie bună cu aducerea copiilor ”școliți” în străinătate în Giulești.


”Probabil i se vor oferi mai multe şanse de a juca la UTA, am înţeles că încă are 40% din drepturile sale şi de aici se leagă împrumutul.  Mi-e greu să cred că poate juca la Rapid.


Mi-a plăcut de el, pentru că a zis că doar Rapid a zis că l-a dorit. Putea să zică de mai multe echipe. Îţi ia ceva timp să te acomodezi, va avea colegi noi, deci mi-e greu să cred că Rapid îl va ţine. E un copil, văd că Rapid are o strategie care cred că e bună.


Încearcă să vadă jucătorii de viitor şcoliţi afară. Poţi creşte tu sau îl poţi lua deja format. Rapid încă e la început la formarea de juniori şi trebuie să-ţi asumi o perioadă în care să iei tineri pentru care să plăteşti”, a spus Florin Lovin, potrivit OrangeSport.


La ce echipe a mai jucat Vulturar


Format la UTA Arad, unde a jucat foarte puțin la prima echipă, Vulturar a semnat în octombrie 2020 cu Lecce. La formația Primavera a strâns 109 meciuri, 6 goluri și 11 pase decisive, însă la prima echipă nu a apucat să debuteze, chiar dacă s-a antrenat sau a fost în lot la câteva partide.


  • 5 meciuri și un gol are Vulturar la naționala U21 a României, toate în preliminariile EURO 2025

  • 20 de ani împlinește Vulturar pe 9 martie

  • 400.000 de euro este cota de piață a noului mijlocaș de la Rapid, potrivit TransfermarktSursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment