Verdict despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico

admin
primul antrenor al lui moldovan juca mijlocas ii spuneam gattuso a zis intr o zi ca el vrea sa fie portar 12 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 22:57

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 22:56


Spaniolii i-au achitat lui Horațiu Moldovan clauza de reziliere de la Rapid București în valoare de 800.000 de euro și l-au adus pe ”Wanda Metropolitano” în această iarnă.


Verdict despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico


Victor Becali a vorbit despre mutarea internaționalului român la Atletico Madrid, unde e rezerva lui Jan Oblak. Slovenul e titular incontestabil la formația dirijată de Diego Simeone.


Impresarul a precizat că Horațiu Moldovan intră în văzul publicului mai mult ca rezervă la Atletico, decât în cazul în care ar fi rămas titular la Rapid și, implicit, la naționala României, la EURO 2024.


  • Campionatul European găzduit de Germania începe vara viitoare, pe 14 iunie, și va fi transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO. Finala va avea loc o lună mai târziu, pe 14 iulie


”Cred că are mai multe șanse să își găsească o echipă bună în vară dacă va fi rezervă la Atletico, decât ar fi avut din postura de titular al echipei naționale la Euro. Așa văd eu, a avut o oportunitate și a profitat de ea.


Și pentru Atletico este o afacere bună pentru că el nu are un salariu mare. Nu putea să refuze o astfel de variantă, deși e important și Euro. E vorba până la urmă de 4-5 milioane pe care le încasează în anii pe care i-ar petrece acolo. 


Poate că va juca în Cupa Spaniei totuși”, a conchis Victor Becali, potrivit sptfm.ro.


Președintele lui Atletico Madrid i-a greșit numele lui Horațiu Moldovan


Enrique Cerezo (75 ani), președintele lui Atletico Madrid, a fost cel care l-a introdus pe Horațiu Moldovan la conferința de presă de prezentare. Oficialul madrilenilor i-a transmis și un mesaj portarului român, însă se pare că într-o săptămână a reușit să îi „uite” numele de familie. 


Cerezo a oferit un interviu înainte de meciul cu Valencia și a vorbit despre noile transferuri, iar când a vorbit despre goalkeeper-l român, i-a pronunțat greșit numele de familie, spunând „Montalban” în loc de Moldovan. Nu doar fostul jucător al Rapidului a fost „botezat”, ci și noua achiziție Vermeeren, căruia i-a spus „Bermer”. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment