Andreea Ibacka, detalii nebănuite din intimitate. Ce a spus actriţa despre soţul ei, Cabral: „Acasă nu e ca pe sticlă”

admin
Ce diferenta de varsta si inaltime este de fapt intre Cabral si Andreea Ibacka. Multi romani i au criticat.webp.webp

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu apreciat de fani, iar pentru mulţi, cei doi au fost un exemplu demn de urmat. În cadrul unui interviu recent, soţia prezentatorului de la ProTV a făcut dezvăluiri neaşteptate despre căsnicia ei. A spus, printre altele, că lucrurile nu sunt chiar aşa cum se vede la TV sau pe reţelele de socializare. Iată la ce s-a referit.

Andreea şi Cabral se pot considera împliniţi din mai multe puncte de vedere. Au reușit să se facă remarcaţi şi apreciaţi prin munca lor, au cariera de succes ăn actorie şi televiziune, iar fanii sunt alături de ei şi îi susţin la orice pas.

Ce spune actriţa despre căsnicia cu Cabral

Extrem de sinceră și deschisă, frumoasa blondină a recunoscut în cadrul unui interviu că de-a lungul timpului a întâmpinat foarte multe momente dificile în căsnicie, însă au învățat să treacă peste toate împreună, ca o familie.

Cei doi se iubesc foarte mult, iar sinceritatea și comunicarea primează în cazul lor. De asemenea, actriţa a ţinut să sublinieze că viața nu este întotdeauna ca pe sticlă, iar acasă intervin și certurile sau nervii.

„Nu avem o căsnicie perfectă, avem o căsnicie normală, cum are toată lumea, cu suișuri și coborâșuri. Dar ne leagă foarte multe și atunci când există iubire, știi cum e, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine.

Cam așa și la noi. (…) numai că acasă nu e ca pe sticlă. Acasă mai apar și nervii, nu doar umorul”, a mărturisit Andreea Ibacka pentru Playtech.ro.

Andreea Ibacka, cerută în căsătorie de un alt bărbat

Andreea Ibacka este foarte activă în mediul online, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani. Internauţii o urmăresc cu interes la orice pas şi obişnuiesc să o aprecieze pe vedetă zi de zi.

Recent însă, unul dintre fanii ei i-a făcut o propunere neaşteptată. Mai exact, un bărbat de origine turcă a complimentat-o pe actriţă şi pentru că nu era la curent cu detalii despre viaţa ei personală s-a arătat interesat să o ia de soţie.

Blondina s-a amuzat copios de această situaţie şi a împărtăşit imediat totul cu Cabral.

„Te invit în orașul Antalya. Vreau să te cunosc. Căsătorește-te cu mine, Andreea. Ok”, i-a scris bărbatul Andreei Ibacka.

Află cum a reacţionat Cabral AICI.

 

 

Sursă foto: social media

 

 

Articolul Andreea Ibacka, detalii nebănuite din intimitate. Ce a spus actriţa despre soţul ei, Cabral: „Acasă nu e ca pe sticlă” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment