Atacantul-problemă dorit de Dinamo s-a transferat la o echipă obișnuită cu grupele Champions League! Este fratele unui titular de la CFR Cluj

admin
atacantul problema dorit de dinamo s a transferat la o echipa obisnuita cu grupele champions league este size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 10:28

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 10:34


Albian Ajeti, internaționalul elvețian (11 selecții și 1 gol) dorit în această iarnă de Dinamo, a revenit în țara natală, chiar în orașul în care s-a născut și la clubul unde și-a început cariera, FC Basel.


Atacantul de 26 de ani, îndepărtat în decembrie de la Gaziantep FK de antrenorul Marius Șumudică, a semnat un contract pe un sezon și jumătate cu Basel, multipla campioană a Elveției obișnuită în ultimul deceniu și jumătate cu prezența în grupele Champions League.


”Sunt extrem de mulțumit și foarte mândru că voi juca din nou aici”, a declarat Ajeti la semnarea înțelegerii cu FC Basel, echipa unde s-a format și pentru care a jucat din 2005 până în 2016, anul transferului la FC Augsburg în Bundesliga.


Albian Ajeti, trecut și pe la West Ham în Premier League, este fratele mai mic al lui Arlind Ajeti, fundașul central al lui CFR Cluj, născut și el în Basel, dar care evoluează pentru naționala de seniori a Albaniei.


Albian Ajeti, dat afară de Marius Șumudică de la Gaziantep


”A jucat puțin și nu a avut o implicare semnificativă în meciuri. Performanțe sub așteptări și timp de joc limitat. 


Decizia lui Șumudică: nu este parte din planurile sale și ar prefera să se despartă de el în această perioadă de transferuri”, au scris recent turcii de la Gaziantep Pusula Gazetesi despre Albian Ajeti.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment