Bogdan Andone i-a transmis un mesaj lui Valeriu Iftime după victoria cu Poli Iași: „Patronul trebuie să înțeleagă”

admin
bogdan andone i a transmis un mesaj lui valeriu iftime dupa victoria cu poli iasi zpatronul trebuie sa size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 19:51

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 19:53


Echipa lui Bogdan Andone s-a văzut condusă pe teren propriu din minutul 29, după ce Saghiri a deschis scorul. Antrenorul lui Botoșani a schimbat însă inspirat, iar în a doua repriză, Lopez, trimis în teren la pauză, a reușit să egaleze.


Trimis în teren în minutul 88, Mouaddib a reușit să aducă victoria lui FC Botoșani, în primul minut de prelungiri, dar și trei puncte care au dus gruparea moldavă pe penultimul loc în clasament, peste Dinamo. 


Bogdan Andone cere întăriri la FC Botoșani 


Bogdan Andone a vorbit la finalul meciului, felicitându-și fotbaliștii pentru victoria importantă obținută. Antrenorul a transmis însă un mesaj către conducere, punctând că mai are nevoie de transferuri, astfel încât să poată salva echipa de la retrogradare.


„Trebuie felicitați băieții pentru atitudinea și modul în care au luptat, mă bucur că au înțeles că doar prin asemenea atitudine, muncă, efort și sacrificiu putem să luptăm, sper eu să avem forța necesară până la final și să obținem punctele prin care să rămânem în Liga 1. Avem nevoie de jucători, încă avem nevoie pentru că mai sunt foarte multe meciuri de jucat.


Avem nevoie de soluții în cazul în care intervin accidentări, suspendări, avem nevoie să fim și să avem soluții la fiecare joc, avem nevoie de puncte la fiecare meci. Mă bucur că cei care au intrat de pe bancă au fost la nivel maximum, mă bucur că cei care au început jocul, chiar dacă la pauză a fost 0-1 au respectat ce am pregătit în această săptămână, le-am spus la pauză că sunt mulțumit de modul în care au interpretat prima repriză, a fost o greșeală la golul primit, le-am zis să păstreze atitudinea, să pună mai multă pasiune, agresivitate, am început repriza a doua așa cum a trebuit. 


Mă bucur că jucătorii înțeleg situația, e foarte important, cu atât mai mult conducerea și patronul trebuie să înțeleagă că nu e un moft de-ale mele, avem nevoie de fotbaliști pentru a întări posturile, să dăm goluri. Sper să reușim să găsim jucătorii de care avem nevoie, să nu mai facem improvizații așa cum a fost cu cazul lui Șeroni, trimis în atac”, a declarat Bogdan Andone la finalul meciului. 


FC Botoșani are 18 puncte obținute în 24 de meciuri jucate. În următoarea etapă, moldovenii joacă în deplasare cu UTA Arad. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment