Comunicatul Hidroelectrica referitor la pagubele în urma incendiului unui transformator de la hidrocentrala Porţile de Fier

admin
media 170681680991342300.jpg

Pagubele în urma incendiului unui transformator de la hidrocentrala Porţile de Fier vor fi evaluate, transmite Hidroelectrica, potrivit Rador Radio România.

Pagubele produse în urma incendiului izbucnit joi seară la un transformator de la hidrocentrala Porţile de Fier vor fi evaluate în cursul dimineţii şi ulterior vor fi luate toate măsurile necesare pentru reparații şi restabilirea condiţiilor normale de lucru, informează Hidroelectrica printr-un comunicat.

Compania precizează că se depun toate eforturile pentru a minimiza impactul acestui incident pentru partea de producţie. Incendiul a izbucnit în jurul orei 20:30 la transformatorul aferent hidroagregatului numărul 5. Echipele de pompieri au intervenit cu promptitudine, iar focul a fost stins cu succes. Nu au fost victime, notează Hidroelectrica.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți au fost chemați să intervină cu mai multe autospeciale de stingere și SMURD, dar a fost nevoie de suplimentarea forțelor cu mașini și personal de la Orșova și din județele Caraș-Severin, Dolj, Gorj și Timiș.

Potrivit ultimelor informații, flacăra de la transformator a fost stinsă și se acționează pentru răcirea transformatorului. Operațiunea a fost una foarte dificilă din cauza cantității mari de ulei de răcire înmagazinate de transformator.

Până la acest moment, nu sunt informații despre posibile victimeSursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment