Crede că dacă vin rușii aici îl pun președinte? Îi trag un glonț în cap!

admin
media 147972224466196200.jpg

Fostul ministru al Apărării de la Chișinău, Anatol Șalaru, are un mesaj dur pentru politicienii pro-ruși de la București și analizează comportamentul rușilor în teritoriile ocupate.

„Ceea ce nu înțeleg anumiți politicieni din România, pro-ruși, care nu cunosc nici limba rusă, nici mentalitatea rușilor, este că Rusia, în cazul în care va câștiga războiul nu va negocia cu nimeni.

„Rusia își va impune regimul pe care dorește în țara pe care o ocupă. Va face ceea ce vrea și nu va ține cont de nimeni. Să se uite în Ucraina, cei mai apropiați colaboraori ai rușilor din teritoriile ocupate, în primul rând i-au nimicit pe ai lor”, spune Anatol Șalaru. Toți locuiorii din Mariupol se considerau ruși, erau proruși, iar armata rusă i-a omorât și a distrus orașul. Ce crede Târziu? Crede că dacă vin rușii aici îl pun președinte? Îi trag un glonț în cap!”

Partidele AUR și SOS au avut constant poziții pro-ruse iar liderul AUR, Claudiu Târziu, a revendicat Bucovina și sudul Basarabiei în cazul unei victorii a Rusiei.Sursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment