Eugen Voicu a anunțat ce se întâmplă dacă Dinamo retrogradează în Liga 2

admin
eugen voicu a anuntat ce se intampla daca dinamo retrogradeaza in liga 2 2 size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 18:24

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 18:24


”Câinii” sunt pe penultimul loc în clasamentul din Superliga României, la o distanță de nouă puncte față de următoarea clasată, FC Voluntari, după 23 de etape.


Situația echipei pregătite de Zeljko Kopic s-a complicat și mai rău după primele două meciuri din 2024, încheiate cu înfrângeri în fața celor de la Petrolul și Rapid.


Eugen Voicu, acționarul majoritar de la Dinamo, a dezvăluit că nu ia în calcul o eventuală retrogradare la finalul acestui sezon. În cazul în care ”roș-albii” se vor întoarce în Liga 2, omul de afaceri s-a limitat să spună că ”clubul va merge mai departe”.


Eugen Voicu a dezvăluit ce se întâmplă dacă Dinamo retrogradează


„Deocamdată nu există un plan B, dar tot ce pot să vă spun e că și în această situație nedorită clubul va merge mai departe. Dar nu ne gândim deloc la situația în care clubul retrogradează. 


Haideți să mai treacă puțin timp și să vedem cum va evolua echipa mai departe. E prematur pentru un plan B. Cred că șansa de care spun, de a rămâne în prima ligă și de a ne clasa mai sus decât ultimele patru echipe este reală și miăm pe această șansă”, a spus Eugen Voicu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.Dinamo, cel mai slab atac din Superligă


După 23 de etape, Dinamo rămâne cu doar patru victorii până acum în Superligă, ambele obținute cu FC Voluntari și FC Botoșani (tur și retur). 


De asemenea, ”câinii” au și cel mai slab atac din campionat, cu doar 14 goluri marcate, dar și una dintre cele mai slabe apărări, cu 34 de goluri încasate.


Dinamo va juca tot în deplasare după meciul de la Craiova. Farul Constanța va fi următoarea adversară a echipei lui Zeljko Kopic, după care va urma meciul de pe teren propriu cu Oțelul Galați.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment