Gheorghe Mustață face o dezvăluire despre un jucător de la FCSB: ”L-am făcut să plângă”

admin
probleme la sepsi fcsb ce s a intamplat cu gheorghe mustata liderul galeriei vicecampioanei size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 21:47

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 21:46


La sfârșitul lui august, în etapa #7, FCSB a întâlnit-o pe UTA Arad pe ”Francisc von Neuman” în deplasare. La capătul celor 90 de minute, roș-albaștrii au pierdut cu 1-2.


Gheorghe Mustață face o dezvăluire despre un jucător de la FCSB: ”L-am făcut să plângă”


Iar liderul galeriei FCSB a dezvăluit faptul că după o discuție aprinsă cu Octavian Popescu, winger-ul pe care Gigi Becali cerea în urmă cu ceva timp nu mai puțin de 50 de milioane de euro, a început să plângă.


De asemenea, Gheorghe Mustață a precizat și faptul că Damjan Djokovic, fostul jucător de la FCSB plecat în această fereastră de mercato la Rapid București, le-a comunicat fotbaliștilor în vestiar că Tavi Popescu e mai emotiv.


”Hai să vă mai spun ceva. La Arad, când am pierdut, acolo am avut o atitudine mai agresivă față de Tavi Popescu. I-am spus că nu joacă ce trebuie. Tavi Popescu a început să plângă.


Meciul s-a terminat, echipa a plecat la vestiare, noi am mai rămas, cum se rămâne încă 30 de minute și, vă rog să mă credeți, Djokovic s-a întors de la vestiare și a venit la noi în peluză să ne spună că Tavi e un băiat emotiv”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik.


Tavi Popescu e cotat la 3.4 milioane de euro de site-urile de specialitate. A ajuns la FCSB în 2020, după ce roș-albaștrii au plătit 200.000 de euro pentru serviciile sale celor de la AS Metropolitan.


De când se află la FCSB, Tavi Popescu a bifat 145 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 21 de ori și a oferit 21 de pase decisive, în aproape 10 mii de minute petrecute în echipamentul clubului.


FCSB, în perioada de mercato


Veniri – Nana Antwi (FC Urartu / 50.000 de euro), Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 700.000 de euro), Luis Phelipe (Poli Iași / 200.000 de euro)


Reveniri după împrumuturi – Mario Geană (Unirea Dej), Ovidiu Perianu (FCU Cluj)


Plecări – Damjan Djokovic (Rapid / contract reziliat), Cristian Ganea (FCV Farul / contract reziliat), Mario Geană (SCM Zalău / împrumutat), Ovidiu Perianu (FC Buzău / împrumutat), George Gogescu (Chiajna / împrumutat)


Jucători puși pe lista de transferuri – Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Eduard Rădăslăvescu Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment