Irinel Columbeanu primește bani de la fiică! Irina este chelneriță și își susține tatăl financiar: „Mă consider un om norocos”

admin
irinel ajutat de irina.jpg

Irinel Columbeanu primește bani de la fiică! Irina Columbeanu, fiica fostului afacerist Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a împlinit anul acesta, în ianuarie, vârsta de 17 ani și se apropie cu pași rapizi de vârsta majoratului.

Irinuca, așa cum a fost mereu alintată de tatăl ei, trăiește de câțiva ani buni în SUA, alături de mama ei și este o tânără activă, implicată în multe activități școlare și nu numai.

Irinel Columbeanu primește bani de la fiică!

De curând, Irinuca și-a dorit să învețe pe cont propriu și valoarea banului câștigat prin muncă, așa că s-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles.
Deși mama ei o susține financiar cu absolut tot ce are nevoie, Irinuca a decis să se angajeze pentru a se responsabiliza și din punct de vedere financiar, o practică des întâlnită la tinerii din SUA, indiferent de cât de bine se descurcă familia lor financiar.

Irinel Columbeanu primește bani de la fiică!

Irina Columbeanu a crescut de mică sub lumina reflectoarelor, într-o casă somptuoasă din România, celebra vilă de la Izvorani a tatălui ei.
Chiar și după plecarea din țară a Monicăi Gabor, Irina a avut parte de tot ce se putea mai bun, în materie de educație, profesori, activități extrașcolare, iar tatăl ei a putut la acea vreme să susțină finciar aceste lucru. Citește continuarea aici.

Foto: Facebook

Articolul Irinel Columbeanu primește bani de la fiică! Irina este chelneriță și își susține tatăl financiar: „Mă consider un om norocos” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment