Nana Antwi i-a șocat pe cei de la FCSB: „N-am întâlnit așa ceva! Recordul era al lui Tănase”

admin
nana antwi i a socat pe cei de la fcsb n am intalnit asa ceva o sa l rog pe medic sa l puna pe device size6.jpeg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 19:51

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 19:52


Cumpărat din Armenia, de la FC Urartu, Nana Antwi s-a alăturat lotului condus de Elias Charalambous după încheierea cantonamentului din Antalya. În așteptarea permisului de muncă și a recăpătării formei fizice, ghanezul nu a făcut parte din lot la primele meciuri din acest an, cu UTA Arad (4-0) și Universitatea Craiova (3-0).


Nana Antwi, jucătorul de la FCSB „numai fibră și tendoane”


Chiar dacă nu a debutat, Antwi i-a impresionat deja pe cei de la FCSB prin nivelul țesutului adipos, care este extrem de scăzut. Managerul general Mihai Stoica spune că este primul caz de acest tip pe care l-a văzut de-a lungul carierei.


„Recordul pentru țesutul adipos a fost Tănase, undeva la 3%. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să-l prindă, n-are nicio șansă că n-are de ce să-l apuce. N-am întâlnit așa ceva. Cred că are 0,001.


O să-l rog pe medicul nostru să-l pună pe device. Numai fibră și tendoane, cum ziceam noi pe vremuri. A fost foarte greu la Medicina Sportivă să i se ia sânge. La cei cu țesut adipos li se văd mai ușor venele”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.Cine e Nana Antwi, noul jucător de la FCSB


  • A făcut junioratul în țara natală, la Young Wise FC, iar în 2018 a sosit pentru prima dată în Armenia, la Lori Vanadzor.

  • În sezonul 2019/2020 a fost împrumutat în Franța, la echipa secundă a lui Lille, însă a revenit ulterior în Armenia, la Lori Vanadzor.

  • Din 2021 a evoluat la FC Urartu, formație la care a strâns 86 de meciuri și două goluri. Fundașul dreapta a marcat și în meciul retur cu Farul (2-3) din Conference League, cu un șut de la distanță.

  • Măsoară 1.80m, are 68kg și este cotat de Transfermarkt la 275.000 de euro. 
Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment