Nicolae Dică a dat verdictul în lupta pentru titlu: ”Așa se pare”

admin
nicolae dica a dat verdictul in lupta pentru titlu asa se pare size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 20:26

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 20:26


La noua sa echipă, fostul antrenor de la FCSB va avea ca obiectiv o clasare în primele nouă echipe din Superliga României.


Înainte de a începe treaba la FC Voluntari, Nicolae Dică a fost întrebat despre lupta la titlu, care pare să fie dominată de FCSB. Vicecampioana are un avans consistent în fruntea clasamentului, de 11 puncte față de urmăritoarele CFR Cluj și Rapid.


Tehnicianul a remarcat diferența dintre echipa lui Gigi Becali și restul contracandidatelor la campionat.


Nicolae Dică: ”Acolo se vede valoarea echipei”


„Aș vrea să vorbesc cât mai puțin despre ce se întâmplă în vârful clasamentului, sunt focusat pe ce am eu de făcut. Clar că diferența dintre FCSB și celelalte echipe este mare în acest moment și, din ce văd eu, celelalte echipe, CFR, Rapid, Craiova, Farul, nu au arătat o constanță și în momentul ăsta e greu să le ia cineva fața.


Se pare că se fac lucrurile bine și în campionat merg bine, dar important pentru fotbalul românesc este ca echipele să meargă în grupele Champions League, Europa League și Conference League. Cred că acolo se vede valoarea echipei”, a spus Nicolae Dică, la
Digi Sport.


De-a lungul carierei sale de antrenor, Nicolae Dică a stat la cârma celor de la FCSB, SCM Pitești, FC Argeș, CS Mioveni și FCU Craiova, ca în perioada iunie 2021 – iulie 2021 să fie selecționerul României U23.


După victoria categorică de pe ”Ion Oblemenco”, scor 3-0. FCSB a ajuns la 50 de puncte și este la 11 puncte distață de locul doi, ocupat de CFR Cluj și Rapid București.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment