„Nostradamus” Dragomir mai știe una! Cine e fotbalistul-surpriză de la FCSB care le face zile fripte adversarilor

admin
oracolul dragomir predictii la final de 2023 ei castiga titlul iar frf il va declara antrenor emerit size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 07:58

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 08:10


Dumitru Dragomir e de părere că FCSB nu va mai pierde campionatul și va cuceri, după o pauză de nouă ani, titlul în Superliga. Ultima dată când formația lui Gigi Becali lua aurul în Liga 1 se întâmpla în 2015, când antrenorul pe banca FCSB-ului era Constantin Gâlcă, antrenor căruia patronul roș-albaștilor nu-i putea dicta schimbările. 


În prezent, FCSB e antrenată de cipriotul Elias Charalambous, iar echipa beneficiază de un lot solid, cu dubluri pe posturi. Așa se întâmplă și pe postul de fundaș dreapta, unde joacă Alexandru Pantea și Valentin Crețu. În ultimul meci din campionat, la Craiova, cu Universitatea, scor 3-0 pentru FCSB, Alexandru Pantea a jucat titular, iar la pauză Charalambous l-a introdus în locul tânărului jucător pe Valentin Crețu. 

  • Pantea (FCSB)


Dragomir, un mare admirator al lui Gigi Becali, i-a lăudat pe fundașii dreapta de la FCSB. 


„Și dacă nu joacă de acum înainte nu are cum să piardă campionatul. Joacă bine echipa și nimeni bagă de seamă, te omoară cu fundașii laterali. L-a schimbat pe ală care jucase bine (n.r. Pantea), l-a băgat pe ăstălalt fundașul drept care a jucat și mai bine. 


Ar trebui totuși Federația dacă ia titlul să îi dea carnetul de antrenor emerit. După aceea Gigi Becali să fie profesor la Școala de Antrenori și să pregătească antrenorii din România cum se antrenează ca să ia campionatul. Dacă ia campionatul ar trebui să îl pună director tehnic peste Edi, peste toată lumea”, spune Dragomir, potrivit Fanatik. 


FCSB joacă în etapa a 24-a luni, de la 20:00, pe teren propriu cu campioana Farul Constanța, chiar în ziua în care Gică Hagi, managerul echipei din Ovidiu, împlinește 59 de ani. 


Răzvan Burleanu a anunțat la începutul săptămânii că a fost aprobată regula ‘cinci plus șase’ oferind și detalii legate de ce presupune această regulă. Astfel, cluburile din primele două ligi sunt obligate să aibă, începând cu sezonul următor, minimum 5 fotbaliști români pe teren, formați la nivel național și eligibili pentru naționalele României, pe durata desfășurării întregii partide.


Mai mult, începând cu sezonul 2025/26, numărul va crește la minimum 6 jucători. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment