„Nu e atât de complicat”

admin
gabriela cristea vopsit pensat 1.webp.webp

Gabriela Cristea a oferit fanelor din mediul virtual câteva trucuri pentru vopsit și pensat acasă! De ce nu merge vedeta Antena Stars la salon și cum reușește să se întrețină singură, veți afla în rândurile ce urmează.

Pentru că are un program foarte încărcat, Gabriela Cristea nu își permite să meargă atât de des la salonul de înfrumusețare. Vedeta preferă să își facă anumite tratamente acasă. Când vine vorba de vopsitul rădăcinilor și de pensat, Gabriela Cristea preferă să facă aceste proceduri în confortul propriei sale locuințe.

Gabriela Cristea, trucuri pentru vopsit și pensat acasă!

„Eu mă pensez acasă. Astăzi o să îmi fac rădăcinile. Pun 30 de grame. Am învățat de la experți pentru că aveam nevoie să îmi fac anumite lucruri acasă. La mine e o chestiune de necesitate pentru că nu am timp.

Merg o dată la 3, poate chiar 4 vopsituri la coafor. Atunci când vine vorba de rădăcini, știu să îmi fac singură rădăcinile acasă. Am vopsea profesională acasă. Să vă faceți o rădăcină chiar nu e atât de complicat. Eu am învățat de-a lungul timpului că dacă nu vrei să fii în pană, atunci trebuie să ai toate ustensilele acasă. Prefer să mă fac acasă pentru că pot să îmi valorific timpul așa cum consider eu de cuviință.

Pot să nu mai am timpii aceia morți de dus și venit de la coafor pentru că statul în trafic ne omoară pe toți. În același timp, nici nu stau să își termine coafeza clientul pe care îl are în paralel cu mine ca să mă facă. Între timp, cât stau cu vopseaua în cap, băgăm împreună un pensat”, a spus Gabriela Cristea, pe rețelele sociale.

De ce nu merge la salon

Vedeta a exemplificat modalitatea de vopsire acasă. După ce a pregătit vopseaua, a folosit o pensulă specială și a aplicat toată vopseaua pe păr, mai întâi la rădăcină și după aceea pe lungimi. Cât timp vopseaua își face efectul, Gabriela Cristea a profitat de timpul rămas și s-a pensat.

Pentru spălat, vedeta le-a sfătuit pe urmăritoarele sale să folosească mănuși, pentru a nu-și păta mâinile și unghiile cu vopsea.

„Nu uitați că atunci când vă spălați pe păr după ce v-ați vopsit, să folosiți mănuși de protecție pentru că în felul acesta nu vă intră vopseaua sub unghii. Acum doar mă usuc și abia mâine înainte de emisiune o să îmi fac coafura potrivită”, a precizat Gabriela Cristea.

Sursa foto: Instagram

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……Sursa Ciao

Share This Article
Leave a comment