Ofertă din Liga 1 pentru Daniel Oprița! Răspunsul antrenorului de la CSA Steaua

admin
oferta din liga 1 pentru daniel oprita raspunsul antrenorului de la csa steaua size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 20:37

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 20:37


Oprița, antrenorul care a promovat-o pe CSA Steaua în Liga 2, a încheiat precedentele două sezoane din eșalonul secund pe locul 4, respectiv 2, însă nu a putut promova și nici măcar să dispute barajul din cauza formei de organizare a clubului.


Daniel Oprița a refuzat o ofertă din Liga 1


Antrenorul Stelei mai are contract până la finalul acestui sezon și spune că nu știe dacă va rămâne și pentru stagiunea următoare. Oprița dezvăluie că a fost contactat de o echipă din Liga 1 în această iarnă, însă a refuzat oferta, dorind să încheie în Ghencea sezonul.


„M-a căutat o echipă de Liga 1, dar nu am fost dispus la acest moment să dau curs ofertei. Nu pot spune numele. A fost și s-a dus.


Nu m-am gândit ce fac. Mai am până la vară contract, aștept să se termine, iar mai departe vom vedea. Nu știu ce să vă spun despre dreptul de promovare. E contractul până la vară, îl duc până la capăt și vom vedea”, a spus Daniel Oprița, pentru PRO TV și Sport.ro.


  • Cu patru etape rămase de disputat din sezonul regulat, CSA Steaua se află pe locul 7 în Liga 2, cu 22 de puncte, la o lungime în spatele ultimei poziții care duce în play-off.

  • CSA Steaua nu are drept de promovare nici în acest sezon.


Ce transferuri a făcut CSA Steaua în această iarnă


  • Veniri – Pau Miguelez (Calahorra / liber de contract), Kevin Ceceri (San Telmo / liber de contract)

  • Plecări – Alexandru Buziuc (Ceahlăul / gratis), Mario Topuzov (ȚSKA 1948 Sofia / împrumut expirat), Ionuț Pop (FC Hermannstadt / împrumut expirat) Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment