OMG, cu cine joacă Drăgușin! Căpitanul lui Spurs și-a „cărat” echipa în semifinale, după o prestație de gală

admin
omg cu cine joaca dragusin capitanul lui spurs si a zcarat echipa in semifinale dupa o prestatie de gala 2 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 20:28

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 20:27


Son Heung-min (31 de ani) a fost „one man show” în meciul pe care Coreea de Sud l-a jucat cu Australia, în sferturile Cupei Asiei. Colegul lui Radu Drăgușin a fost decisiv pentru reprezentativa țării sale, care s-a aflat la câteva secunde de eliminare.


Son a eliminat de unul singur Australia de la Cupa Asiei


Australia a deschis scorul prin Craig Goodwin, în minutul 42 al meciului disputat la Al Wakrah. Rezultatul s-a menținut până în minutul 90+4, când Son l-a amețit pe Lewis Miller și a obținut un penalty prin care Coreea de Sud a egalat și a dus jocul în prelungiri.


Son a strălucit în continuare și în minutul 104 a marcat superb, direct din lovitură liberă. Aiden O’Neill, de la australieni, a văzut cartonașul roșu în finalul primei reprize de prelungiri, iar meciul s-a încheiat cu 2-1 în favoarea sud-coreenilor.


Coreea de Sud va juca în semifinalele competiției cu Iordania, surpriza acestei ediții. Iordanienii au trecut în sferturi de Tadjikistan, scor 1-0, și au ajuns în premieră în penultimul act al Cupei Asiei.


Son Heung-min, decisiv și pentru echipa lui Radu Drăgușin


Son Heung-min, aflat din 2015 la echipa lui Radu Drăgușin, este cotat la 50 de milioane de euro. Și în acest sezon, fotbalistul asiatic a fost extrem de eficient: a marcat 12 goluri și a oferit cinci pase decisive la Spurs.


La naționala țării sale, Son are 123 de selecții și 44 de goluri. De-a lungul anilor, Son a atras atenția unor nume importante din fotbalul european, precum Real Madrid sau Bayern Munchen. Nimic nu s-a concretizat și asiaticul a rămas în continuare la Londra.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment