„Până și un orb vede asta! A spus-o și Simeone, nu suntem proști!” Xavi Hernandez a răbufnit cu presiunea pusă de Real Madrid pe arbitri 

admin
zpana si un orb vede asta a spus o si simeone nu suntem prosti xavi hernandez a rabufnit cu presiunea size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 18:58

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 18:59


Madrilenii au fost conduși cu 2-0 de către Almeria pe Santiago Bernabeu, dar au reușit să întoarcă rezultatul cu ajutorul VAR, în urma unor decizii controversate de arbitraj. Antrenori și jucători din Spania s-au arătat rezvoltați de situație, dar și de ceea ce se întâmplă cu canalul oficial al clubului, Real Madrid TV. 


În acest sezon, înainte de fiecare meci jucat de madrileni, Real Madrid TV a prezentat compilații cu arbitrii desemnați la meciurile ce urmau să se dispute și cu erorile de arbitraj făcute împotriva echipei lui Ancelotti. Mai multe nume din fotbal s-au pronunțat, spunând că Realul pune astfel presiune pe arbitri, iar de aici vin și multe decizii luate în favoarea madrilenilor. 


Xavi Hernandez, reacție tranșantă în urma presiunii puse de Real Madrid 


La conferința de presă permergătoare meciului cu Deportivo Alaves, Xavi Hernandez a vorbit despre situația menționată, asta după ce Joan Laporta, președintele Barcelonei, s-a pronunțat și el în termeni duri când a vorbit de presiunea pusă de Real Madrid TV. 


„Am spus deja că nu îmi place ca arbitrii să fie condiționați, însă continuă să facă asta în fiecare săptămână. Arbtrii fluieră condiționați. Nici nu ne-a ajutat ‘cazul Negreira’, însă cu asta ne-am putut lupta. Împărtășesc la 100% cuvintele președintelui. Este o realitate și nu putem păcăli fanii. 


Nu sunt nici președintele Federației și nici al Ligii, însă mă surprinde această barbaritate să permitem această situație, pentru că alterează complet competiția. Se întâmplă săptămână de săptămână. 


Ceea ce se întâmplă o vede până și un orb. Cholo Simeone a spus-o deja, că nu suntem proști. Vede acest lucru toată lumea, dar mediile de comunicare trebuie să se exprime și ele”, a declarat Xavi Hernandez la conferința de presă. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment