Prima reacție a lui Cătălin Vulturar după ce s-a înțeles cu Rapid: ”Vă spun sincer”

admin
prima reactie a lui catalin vulturar dupa ce a semnat cu rapid va spun sincer size6.jpeg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 21:33

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 21:32


Joi seară, Cătălin Vulturar a sosit din Italia și a fost întâmpinat de reprezentanții mass-media la aeroportul din Otopeni. Giuleștenii au plătit aproximativ 700 de mii de euro pentru mutarea lui Vulturar la Rapid.


Prima reacție a lui Cătălin Vulturar după ce s-a înțeles cu Rapid: ”Vă spun sincer”


La aeroport, fotbalistul a subliniat faptul că se bucură enorm pentru oportunitatea de a veni la Rapid, dar chiar și așa a evidențiat că i-a fost greu să lase fotbalul italian pentru a prinde transferul la trupa lui Cristiano Bergodi.


”Mă bucur foarte mult că am această oportunitate şi vin la Rapid cu gândul de a face performanţă şi de a câştiga cât mai multe trofee. Sincer, eu nu ştiu altă echipă interesată în afară de Rapid. Dânşii s-au convins şi le mulţumesc foarte mult. 


Da, a fost greu să las Italia, pentru că am legat multe prietenii, dar este următorul pas făcut în cariera mea şi le mulţumesc. Cred că am avut multe de învăţat în aceşti trei ani şi jumătate. Cel mai mult m-am dezvoltat pe parte tactică, dar şi pe plan personal, pentru că acolo voiau să fim oameni, în primul rând, apoi fotbalişti. 


(n.r. – s-a vehiculat şi varianta unui împrumut) Eu am semnat cu Rapid. Îmi doresc să fac paci mici, să-mi fac treaba la Rapid şi să avem performanţe excelente. Colegii de la Lecce erau supăraţi, dar fericiţi pentru mine. Mi-au transmis mult succes. Rămâne să învăţ imnul Rapidului”, a spus Cătălin Vulturar.


Lecce va păstra și un procentaj important dintr-un viitor transfer al lui Vulturar, 40%, anunță Pianetta Lecce. Presa din Italia îl numește pe Vulturar „căpitanul lui Lecce din sezonul istoric”, făcând referire la stagiunea precedentă, când formația Primavera a realizat surpriza și a cucerit titlul în Italia la nivel de juniori.


La ce echipe a mai jucat Vulturar


Format la UTA Arad, unde a jucat foarte puțin la prima echipă, Vulturar a semnat în octombrie 2020 cu Lecce. La formația Primavera a strâns 109 meciuri, 6 goluri și 11 pase decisive, însă la prima echipă nu a apucat să debuteze, chiar dacă s-a antrenat sau a fost în lot la câteva partide.


  • 5 meciuri și un gol are Vulturar la naționala U21 a României, toate în preliminariile EURO 2025

  • 20 de ani împlinește Vulturar pe 9 martie

  • 400.000 de euro este cota de piață a noului mijlocaș de la Rapid, potrivit Transfermarkt


Rapid, în perioada de mercato


Veniri – Ermal Krasniqi (CFR Cluj / 1 milion de euro), Mihai Aioani (FCV Farul / 400.000 de euro), Damjan Djokovic (FCSB / liber de contract), Florent Hasani (KF Tirana / 300.000 de euro), Borisav Burmaz (FK Vozdovac / 400.000 de euro)


Reveniri după împrumuturi – Andrei Ciobanu (Poli Iași)


Plecări – Horațiu Moldovan (Atletico Madrid / 800.000 de euro), Borja Valle (Ponferradina / contract reziliat), Juvhel Tsoumou (Police Tero FC / contract încheiat), Andrei Ciobanu (FC Voluntari / contract reziliat), Alexandru Stan (CS Mioveni / împrumutat), Ștefan Pănoiu (FCU Cluj / împrumutat)


Jucători puși pe lista de transferuri – Dragoș Grigore, Cătălin Cîrjan (împrumutat de la Arsenal)Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment