PSG renunță la un jucător important! Toate detaliile transferului

admin
psg a mai rezolvat un transfer suma platita de parizieni size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 17:32

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 17:32


Parizienii sunt gata să-l vândă pe Hugo Ekitike (21 de ani), care nu a mai intrat în planurile antrenorului Luis Enrique în prima parte a acestui sezon.


Atacantul a evoluat în 32 de partide în sezonul precedent, dar de când Luis Enrique a preluat echipa acesta a prins doar un meci pentru parizieni.


PSG renunță la Hugo Ekitike


PSG este gata să-l cedeze la Eintracht Frankfurt. Cele două părți s-au înțeles deja, iar germanii vor plăti 30 de milioane de euro în schimbul atacantului francez, scrie jurnalistul Fabrice Hawkins, pe rețelele de socializare.


În plus, cei de la PSG vor păstra și un procent dintr-un viitor transfer al lui Ekitike.


Internațional francez de tineret, Ekitike a ajuns la PSG sub formă de împrumut de la Stade Reims, iar în vara anului 2023 campioana Franței a achitat 28,5 milioane de euro pentru transferul său definitiv. În prezent, site-urile de specialitate îi oferă francezului o cotă de piață de 15 milioane de euro.


Eintracht Frankfurt se luptă la cupele europene


Cu Eintracht Frankfurt, Ekitike se va lupta pentru prezența în cupele europene. Echipa este pe locul șase, cu 31 de puncte după 19 etape, la cinci puncte distanță de locurile de UEFA Champions League.


În următoarea etapă, cei de la Eintracht Frankfurt se vor deplasa pe terenul lui FC Koln, aflată pe loc retrogradabil după 19 etape, cu doar 12 puncte.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment