Reacția lui Leo Grozavu după ce Poli Iași a pierdut contra ultimei clasate FC Botoșani

admin
reactia lui leo grozavu dupa ce poli iasi a pierdut contra ultimei clasate fc botosani size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 19:27

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 19:25


Poli Iași a condus la pauză după golul marcat de Hamza Saghiri, în minutul 28, însă FC Botoșani a întors rezultatul în actul secund. Enzo Lopez și Jaly Mouaddib au marcat la scurt timp după ce au intrat pe teren, în minutul 52, respectiv 90+2, iar FC Botoșani a obținut a treia victorie din ultimele patru etape.


Reacția lui Leo Grozavu după ce Poli Iași a pierdut contra ultimei clasate FC Botoșani


După meci, Leo Grozavu a acuzat golurile primite de echipa sa după „faze care nu anunțau nimic”, însă antrenorul lui Poli Iași spune că eșecul de azi nu schimbă mult calculele pentru evitarea retrogradării.


„N-am ce să le reproșez băieților. Au fost două nesicronizări care s-au transformat în goluri. Felicit Botoșaniul, a crezut până la final, dar va fi un campionat lung, foarte disputat. Orice partidă va fi pe muchie de cuțit.


Ne-a lipsit să fim mai pragmatici, mai atenți. Știam că dacă vom trece de primele 15 minute din repriza a doua ei vor intra în acea criză și vor face greșeli. 


Din păcate, am lua gol după o fază care nu anunța nimic și s-a echilibrat jocul. Apoi am luat gol după un aut, o acțiune purtată în partea dreaptă. Era o centrarare care nu anunța nimic, dar lipsă de concentrare. 


Nu, în niciun caz nu s-a echilibrat acum lupta pentru evitarea retrogradării. Lupta era echilibrată de dinaintea jocului. E la fel. Toate echipele vor pierde puncte, iar play-out-ul va conta, unde nu mai este înjumătățire și acolo se va juca pe puncte adevărate. Până acolo, avantaj pentru echipelele care n-au făcut puncte în prima parte a campionatului”, a spus Leo Grozavu.


În urma acestui rezultat, Poli Iași ocupă loc de baraj, 13, cu 26 de puncte, în timp ce FC Botoșani a urcat pe poziția 15, penultima, cu 18 puncte.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment