Anamaria Prodan reacționează după ce Laurențiu Reghecampf a fost somat să-i plătească o sumă uriașă lui Rotaru

admin
anamaria prodan impresionata de ce se intampla la rapid zun club de anvergura sageti catre gigi becali size6.png

Alexandru Hațieganu

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 12:13

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 12:28


Antrenorul în vârstă de 48 de ani, acum la gruparea saudită Al Tai, a pierdut un proces cu Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova. 


Reghe s-a despărțit de Universitatea Craiova, formația amicului său, Mihai Rotaru, pe 18 septembrie 2023. A ales un contract avantajos la Al Tai, în Arabia Saudită, însă nu s-a înțeles cu finanțatorul oltenilor asupra felului în care s-a făcut despărțirea de echipa de pe „Ion Oblemenco”. 

  • Anamaria Prodan și Luca Reghecampf


Anamaria Prodan: „Nu m-am gândit în viața asta că va ajunge dator Reghecampf”


Cum antrenorul a promis că va plăti suma de 200.000 de euro pentru că a denunțat unilateral contractul, Mihai Rotaru a tot așteptat ca Reghe să vireze banii. Cum nu a făcut-o, avocații celor de la U Craiova au deschis un litigiu la Comisiile FRF. 


„Îmi pare tare rău de Reghecampf. Sincer, nu m-am gândit în viața asta că va ajunge dator pe la lume, mai ales la oamenii din fotbal.


Ce pot să zic? Fiecar doarme cum își așterne. Ne rugăm să se trezească. Dacă nu, va ajunge nu rău, ci foarte, foarte rău! Și e păcat de toată munca noastră de atâția ani”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit
Digisport. Recent a venit și nota de plată pentru Reghecampf. Fostul fundaș dreapta a fost sancţionat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu interzicerea desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la plata sumei de 200.000 de euro către fostul său club, Universitatea Craiova.


 


„Creditor – U Craiova 1948 Club Sportiv SA Debitor – Reghecampf Laurenţiu – Executare drepturi financiare – Admite sesizarea. În temeiul art. 85.3.a din RD, sancţionarea debitorului Reghecampf Laurenţiu cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligaţiilor stabilite prin Hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net şi 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani”, se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al FRF.


Reghecampf poate face apel. În cazul în care fostul antrenor de la FCSB sau Universitatea Craiova va pierde și apelul, atunci va avea două variante: fie va plăti cei 200.000 de euro, fie nu va mai avea dreptul să-și exercite profesia. 


Conducerea Universităţii Craiova a deschis la acel moment un litigiu la comisiile FRF susţinând că Reghecampf a denunţat unilateral contractul. „La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurenţiu Reghecampf şi unul dintre membrii staffului său tehnic au denunţat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă”, se menţiona în comunicatul clubului Universitatea Craiova din toamna anului precedent.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment