Antisemitism la BBC – O coordonatoare vorbește despre ‘holohaox’ și îi numește pe evrei ‘hoți și paraziți’

admin
media 164245540814997300.jpg

O coordonatoare principală a programului BBC a fost sancționată disciplinar pentru o serie de postări pe Facebook, publicate joi, în care face referire la „holohoax”, îi numește pe evrei „paraziți” și îi acuză pe ashkenazi că sunt khazari.

BBC a fost notificat cu privire la aceste postări și a declarat pentru „Deadline” că ea va fi supusă unor măsuri disciplinare din cauza acestor afirmații și că BBC „nu tolerează antisemitismul, islamofobia sau orice formă de abuz și luăm în serios orice astfel de acuzații și luăm măsurile disciplinare adecvate, acolo unde este necesar”.

„Deadline” a confirmat că contul de Facebook și programatorul BBC erau într-adevăr aceeași persoană și că aceasta a lucrat pentru mai multe alte rețele de televiziune, inclusiv A+E, UKTV și Disney.

„Hoți și paraziți”

În multe dintre postări, ea îi descrie pe evrei și pe europeni ca fiind „Hoți și paraziți”, spunând în mod specific „parazit invadator subcontinental european caucazian specie invadatoare”.

Ea a împărtășit mai multe postări în care îi numește pe evreii Ashkenazi Khazars și susține că aceștia nu sunt evrei adevărați, ci turci, aceasta fiind o teorie a conspirației antisemită comună care încearcă să discrediteze moștenirea evreiască.

„Acești sioniști japonezi ashkeNazi sunt convertiți în secolul al VII-lea la credința ebraică, motiv pentru care nu se pot numi evrei pentru că știu că NU sunt! Ceea ce sunt ei este o adevărată minciună!”

content-image

Într-o altă postare în care declară că Talmudul promovează relațiile sexuale între bărbații adulți și copii, ea implică faptul că controlul evreiesc asupra mass-mediei globale este responsabil pentru „creșterea conținutului sexual explicit care se adresează în mod special copiilor”.

Unele dintre postările ei au fost partajate în diverse grupuri WhatsApp care au apărut în urma masacrului din 7 octombrie comis de teroriștii Hamas.

Aceasta nu este prima controversă în care este implicat BBC și angajații antisemiți din cadrul rețelei, un prezentator al BBC News Mundo afirmând că SUA sprijină Israelul datorită „bogăției evreiești”.

Guvernul britanic a ordonat o anchetă privind antisemitismul la BBC în 2022, dar acuzațiile au persistat și s-au intensificat de la începutul războiului.

content-imageSursa Stiri pe Surse

Share This Article
Leave a comment